h

Nieuws uit 2003

22 december 2003

Skateboardhal op Fatima gered!

Vanavond heeft de Weerter gemeenteraad besloten dat de skateboardhal op Fatima met ingang van morgen (dinsdag) weer open mag. Hiermee is een grote gezamenlijke actie tot behoud van de Skateboardhal van Stichting Pinnacle aan de Straevenweg een succes geworden

Lees verder
16 december 2003

Sociaal pan voor huurders PFS onder de maat

Pastoor FrantzenstraatDe Socialistische Partij wijst het sociaal plan van BALANS voor de Pastoor Frantzenstraat af. Uit onderzoek van de partij blijkt onder andere dat de verhuiskostenvergoeding beneden landelijk niveau ligt. Ook is het plan niet van te voren met de huurders besproken. In een brief aan de gemeente dringt de SP aan op spoedig overleg met huurders, gemeente en BALANS.

Lees verder
2 december 2003

SP-avond 'Red de Solidariteit' geslaagd.

De SP hield op 1 december in 'de Bosuil' een geslaagde avond onder de titel 'Red de Solidariteit'. Er was een goede opkomst en goede discussie.

Lees verder
19 november 2003

Wat deed Majoor bij de Bouwvereniging?

SP en PvdA zijn niet te spreken over de aanwezigheid van burgemeester Majoor bij de ledenvergadering van de Bouwvereniging Weert. Hij hield daar een 'peptalk' om de leden te bewegen voor het opheffen van de BVW te stemmen, om zo de weg vrij te maken voor de megafusie onder de naam BALANS. Daarom een brief met vragen over dit optreden.

Lees verder
15 november 2003

Fusie Weert-Nederweert-Hunsel : alleen van onderen!

De SP is VOOR samenwerking op basis van vrijwilligheid, maar tegen gedwongen herindeling. Een fusie tussen gemeenten kan wat de SP betreft alleen het resultaat zijn van een proces van onderop, vanuit de betrokkenen zelf.

Lees verder
11 november 2003

"Kerstavond voor iedereen"

Kerst is een feest voor iedereen, maar lang niet iedereen viert feest met kerst. Dit kan allerlei redenen hebben zoals financiële omstandigheden, geen famillie hebben of dakloos zijn. Omdat iedereen het recht heeft samen met anderen kerst te vieren, heeft een aantal mensen daarom – evenals vorig jaar - het initiatief genomen om voor deze doelgroep op kerstavond iets te organiseren.

Lees verder

Pagina's

U bent hier