h

Nieuws uit 2013

27 december 2013

Het jaar 2013 uit het archief van de SP Weert

2013 loopt bijna ten einde en zoals altijd maakt de SP altijd een terugblik op de hoogte- of dieptepunten van het afgelopen Weerter politieke jaar. Door de verbouwing van deze website is vooralsnog alleen het jaaroverzicht van 2013 beschikbaar. De terugblikken op de voorgaande jaren zijn zo snel mogelijk weer te vinden op deze website.

Lees verder
20 december 2013

Haagse politiek pakt regio alweer: voorlopig geen stoptrein Weert - Roermond

Na het krampachtige vasthouden van de regering aan een ‘nee’ voor de KMS een paar weken geleden, komt er nu opnieuw tegenwerking voor Weert en de regio vanuit Den Haag. Er vond gisteren een debat in de Tweede Kamer plaats waarin gesproken werd over een stoptreindienst tussen Weert en Roermond met stops in Baexem en Haelen. Met name coalitiepartijen VVD  en PvdA blokkeerden  een voorstel van de Christenunie om dit mogelijk te maken.

Lees verder
16 december 2013

Privatisering buitendienst gemeente Weert stap te ver voor SP

De SP heeft als enige partij in de gemeenteraad tegen het voorstel gestemd om verder te gaan met de privatisering van de buitendienst. De partij kreeg wel unanieme steun voor een voorstel om als gemeenteraad meer betrokken te blijven bij dit proces.

Lees verder
9 december 2013

Dit zijn onze mensen!

De top-10 kandidaten van de SP. Van links naar rechts Peter Vink (plek nummer 4), Arjen Lobregt (6), Angela Geurts (5), Paul Lempens (10), Bert Peterse (2), Riya Geboers (9), Jeroen Goubet (1), Karin Duijsters (3) en Eric Raemaekers (7). Ronald Van Raaij (8) ontbreekt op deze foto. Foto: Marcel Göertz.

Lees verder
7 december 2013

SP overhandigt rapport Molenakker

Tijdens de commissie-vergadering Economische Zaken van eind november overhandigde raadslid Bert Peterse een rapport over Molenakker aan de voorzitter van die commissie. 
Lees verder
28 november 2013

Werk aan de winkel

Vanaf begin december gaat deze website draaien op een nieuw besturingssysteem. Delen van de website kunnen daardoor tijdelijk moeilijker of niet bereikbaar zijn. Het uiterlijk veranderd niet of nauwelijks, achter de schermen veranderd alles. We doen er alles aan om alles zo snel mogelijk weer toegankelijk te maken

Lees verder

Pagina's

U bent hier