h

Nieuws uit 2009

27 december 2009

Jan Tak na Heijmans beste Weerter politicus

Jan TakSP-raadslid Jan Tak is als gedeeld tweede geëindigd bij de verkiezing van de 'Weerter politicus van het jaar'. De jury werd gevormd door de Weerter raads- en collegeleden.

Lees verder
24 december 2009

Vierde editie politiek café aanstaande zondag

Eerste editie van het politiek café in 't SwaentjeOp initiatief van de politieke partijen in Weert wordt op zondag 27 december het vierde Politiek Café gehouden in Eetcafé in ’t Swaentje.
Dit Politiek Café (in een reeks van zes) vindt plaats tussen 13.00 en 14.00 uur en wordt rechtstreeks uitgezonden door Weert FM (107.5 FM en via de kabel). De Politieke Cafés worden georganiseerd met het oog op de Gemeenteraadsverkiezingen van 3 maart 2010. De toegang is gratis.

Lees verder
23 december 2009

SP wil duidelijkheid over mogelijk gesjoemel met vervuilde grond

Onlangs bleek dat het ministerie van VROM in Limburg onderzoek doet naar gesjoemel met bodemmonsters van vervuilde grond. Dit kan betekenen dat tientallen woningen en bedrijven gebouwd zijn op vervuilde grond waarvoor een ‘schone grondverklaring’ is afgegeven. De provincie Limburg schorste in mei een bodemonderzoekbureau voor één jaar op basis van ondeugdelijke bodemmonsters. De SP wil nu weten of de van wandaden verdachte bedrijven ook in Weert gewerkt hebben.

Lees verder
21 december 2009

Gemeente gaat aan de slag met verkeersveiligheid Koekoeksweg na inspanningen bewoners en SP

Enige tijd terug stuurde de SP op initiatief van bewoners van de Koekoeksweg een brief met vragen over de verkeersveiligheid op de weg en suggesties om die te verbeteren. Er is een toenemende verkeersdrukte op de smalle landweg door de ligging van voetbalclub DESM, die een groeiend ledenaantal kent.

Lees verder

Pagina's

U bent hier