h

SP WEERT ORGANISEERT 30 MEI AVOND OVER DE OORLOG IN OEKRAINE

21 mei 2024

SP WEERT ORGANISEERT 30 MEI AVOND OVER DE OORLOG IN OEKRAINE

Foto: Mathijs

Sinds de inval van Rusland in 2022 worden we overladen met informatie uit Rusland, Oekraïne, Europa en Nederland met ieder hun eigen verhaal. De waarheid ligt waarschijnlijk ergens in het midden. Tijdens deze avond gaan we dieper in op de oorsprong, verloop en mogelijke oplossingen van de oorlog. De avond wordt georganiseerd in Buurthuis Fatima aan Zet en start om 19.30 uur.

Deze avond neemt Guido van Leemput, schrijver van het boek ‘De gelaagde oorlog in Oekraïne en de botsing van grootmachten’, ons mee in de oorzaken en aanleiding van de oorlog. Ook kijkt naar de rol van de Europese Unie en naar de geplande onderhandelingen op 15 en 16 juni. Guido houdt de ontwikkelingen dagelijks bij en schrijft elke tien dagen hierover een update. Zijn laatste stuk is te vinden op stopdeoorlogamsterdam.nl.

  • Datum: donderdag 30 mei
  • Tijd: 19.30 uur (inloop vanaf 19.15 uur)
  • Locatie: Buurthuis Fatima aan Zet (Wilhelminastraat 64) in Weert
  • De avond is voor iedereen gratis te bezoeken.

Aanmelden is niet verplicht maar kan door een mailtje te sturen naar weert@sp.nl.

U bent hier