h

Nieuws van de afdeling

3 mei 2019

Lees hier onze plannen voor Europa

Foto: SP

Op 23 mei 2019 mogen we in Nederland stemmen voor onze
vertegenwoordigers in het nieuwe Europees Parlement. Lang niet iedereen doet dat. Veel mensen hebben geen vertrouwen meer in deze Europese Unie (EU) en blijven daarom thuis. Zij berusten erin dat Brussel tegenwoordig over zowat alles de baas speelt in Nederland. Maar dan blijft alles zoals het is. Die stemmen gaan verloren en niemand zal ze horen. Thuisblijven helpt dus niet.

Lees verder
19 april 2019

100 handtekeningen zeggen meer dan een motie

Foto: WeertdeGekste

Afgelopen woensdag stond het omheinen van ravotterreinen in Weert op de agenda van de gemeenteraad. Aangezien de SP samen met hondenbezitters van Boshoven al weken bezig zijn met het ravotterrein, spraken afdelingsvoorzitter Mathijs Fiddelaers namens de SP, en Patricia van Berlo namens de hondenbezitters van Boshoven de gemeenteraad toe. Er is nog geen besluit genomen over het omheinen van ravotterreinen wat betekent dat de actie doorgaat. Wel gaf de wethouder aan meer te hebben aan meer dan 100 handtekeningen, dan aan een motie.

Lees verder
8 april 2019

Hondenliefhebbers roepen wethouder op het matje

Foto: WeertdeGekste

Vandaag overhandigden hondenliefhebbers, met
hun honden, samen met de SP ruim honderd handtekeningen aan wethouder Van den Heuvel. Zij hebben de afgelopen weken handtekeningen opgehaald voor verbeteringen op het ravotterrein aan de turborotonde in de wijk Boshoven.

Lees verder
21 maart 2019

SP verliest ook in Weert

Foto: SP

Bij de Provinciale Statenverkiezingen heeft de SP in Weert een grote klap gehad. Vergeleken met de beste uitslag ooit van vier jaar geleden, verloor de partij de helft van het percentage stemmers.

Lees verder
17 maart 2019

SP op de Fokpaardenmarkt

Foto: Theo van de Winkel voor Weertdegekste / www.weertdegekste.nl

Op zaterdag 16 maart was er de jaarlijkse Fokpaardenmarkt in paardenstad Weert, wat ook een traditie is, is dat de SP er dan ook altijd te vinden is.

Lees verder
10 maart 2019

Superzaterdag in Weert

Foto: Mathijs Fiddelaers

Afgelopen zaterdag was er een superzaterdag bij de Socialistische Partij. Dat betekent dat er door heel het land SP'ers in de weer zijn voor de campagne voor de Provinciale Statenverkiezingen.

Lees verder

Pagina's

U bent hier