h

Nieuws van de afdeling

21 maart 2019

SP verliest ook in Weert

Foto: SP

Bij de Provinciale Statenverkiezingen heeft de SP in Weert een grote klap gehad. Vergeleken met de beste uitslag ooit van vier jaar geleden, verloor de partij de helft van het percentage stemmers.

Lees verder
17 maart 2019

SP op de Fokpaardenmarkt

Foto: Theo van de Winkel voor Weertdegekste / www.weertdegekste.nl

Op zaterdag 16 maart was er de jaarlijkse Fokpaardenmarkt in paardenstad Weert, wat ook een traditie is, is dat de SP er dan ook altijd te vinden is.

Lees verder
10 maart 2019

Superzaterdag in Weert

Foto: Mathijs Fiddelaers

Afgelopen zaterdag was er een superzaterdag bij de Socialistische Partij. Dat betekent dat er door heel het land SP'ers in de weer zijn voor de campagne voor de Provinciale Statenverkiezingen.

Lees verder
1 maart 2019

Hondenbezitters op Boshoven willen verandering

Foto: SP

Afgelopen dagen stonden vrijwilligers van de SP bij het Ravotterein op Boshoven. Tientallen hondenbezitters waren ontevreden over het geleverde werk van de gemeente en tekende de petitie. De actie van hondenbezitters en SP voor een veilig en prettig hondenravotterrein loopt lekker. Er blijkt veel behoefte aan verbetering.

Lees verder
18 februari 2019

Wij willen een veilig en prettig hondenravotterrein!

Foto: SP

Hondenbezitters die gebruik maken van het ravotterrein aan de Ravenburg aan de turborotonde op Oda wachten al jaren op het nakomen van afspraken door de gemeente.

Lees verder
16 februari 2019

Onderzoek in de buurt

Foto: SP

Zaterdag zijn een groep vrijwilligers van de SP afdeling Weert voor de tweede maal de buurt ingegaan op Groenewoud. Dit omdat er sprake is van schimmel in bepaalde de woningen van Wonen Limburg.

Lees verder

Pagina's

U bent hier