h

Nieuws van de afdeling

18 mei 2018

Stalbranden

De afgelopen twee weken zijn er stalbranden geweest in Ospel en in Heythuysen.  In Ospel zijn 23.000 kippen en in Heythuysen zijn 11.000 kippen in deze branden omgekomen. 

Lees verder
18 mei 2018

SP, D66, VVD, CDA en Weert Lokaal sluiten akkoord

Foto: Jeroen Goubet / SP Weert

Vijf partijen hebben gisteren een akkoord bereikt over hoe Weert in de komende vier jaren bestuurd gaat worden. Na drie weken intensief onderhandelen zijn de partijen er trots op dat er een breed gedragen programma voor Weert ligt. In de komende week spreken onder andere de leden van de SP zich nog uit over het akkoord voordat er getekend kan worden.

Lees verder
14 mei 2018

ROOD Weert start met onderzoek naar mbo-schoolkosten op het Gilde

Foto: SP

Veel mbo-studenten moeten naast het verplichte lesgeld, vaak extra  betalen voor materialen die zij nodig hebben om hun opleiding te volgen. De jongeren van ROOD Weert hebben de afgelopen week aan de poort gestaan bij het Gilde om te kijken of dit ook in Weert speelt.

Lees verder
4 mei 2018

Wethouders Sterk en Gabriëls onthullen Mannetje Poep

Foto: Sjoerd van Hoof / www.weertdegekste.nl

Een ludiek kunstwerk met een boodschap. Hondenbezitters ruim de drollen op! Weerter striptekenaar Rim Beckers kwam op het idee om hier met een kunstwerk aandacht voor te vragen.

Lees verder
1 mei 2018

Alle partijen bereid om te praten over raadsprogramma

Foto: Sjoerd van Hoof / www.weertdegekste.nl

Alle partijen in de gemeenteraad van Weert gaan onderhandelen over een raadsprogramma. De partijen gaan per onderwerp bekijken hoe ver ze het eens kunnen worden over de koers die Weert in de komende vier jaren moet varen. Ook DUS Weert schuift ondanks een brief dat ze niet mee wilde doen aan zo een akkoord in eerste instantie toch aan.

Lees verder
27 april 2018

SP Weert blikt terug en kiest een nieuw bestuur

Foto: SP

Vrijdag 20 april vond de eerste ledenbijeenkomst na de gemeenteraadsverkiezingen plaats. Tijdens deze bijeenkomst in het Kwintet werd er naast terugkijken naar de campagne ook vooruit gekeken. Er werd afscheid genomen en een nieuwbestuur gekozen.

Lees verder

Pagina's

U bent hier