h

Nieuws van de afdeling

18 juli 2019

14 december 2019 XXIV Congres

Zaterdag 14 december vindt het 24e SP congres plaats. Tijdens dit congres wordt het nieuwe partijbestuur bekend gemaakt en nemen we het congresstuk aan waarmee we de komende tijd weer kunnen bouwen aan onze partij. Om alle leden inspraak te geven over de voordracht van het nieuwe partijbestuur en het congresstuk, vinden er een aantal belangrijke momenten plaats.

Lees verder
6 juni 2019

"We zijn de SP altijd trouw gebleven, praktisch en tastbaar. Dat is onze manier. "

Foto: SP

Marion (67 jaar) en Piet van de Vorst (70 jaar) uit Keent staan aan de wieg van de Weerter SP en zijn leden van het eerste uur.

Lees verder
31 mei 2019

Leden blikken terug en kiezen een nieuw bestuur

Vrijdag 31 mei vond de eerste ledenbijeenkomst van de Weerter SP plaats. Tijdens deze avond blikten de leden terug op de afgelopen 6 maanden. Er is vele gebeurd in deze tijd. Het opvangen van de klap na het opstappen van een aantal leden, twee verkiezingen met bijbehorende campagnes, en het lokaal activisme.

Lees verder
30 mei 2019

Winst voor de hondenbezitters uit Boshoven!

Foto: Nelleke Snijders

Woensdag heeft de wethouder tijdens het bespreken kadernota (hierin wordt gekeken wat de financiële mogelijkheden zijn voor komend jaar), toegezegd aan de slag te gaan met het ravotterrein in de wijk Boshoven.

Lees verder
27 mei 2019

Vrijdag 31 mei ledenbijeenkomst

Vrijdag 31 mei organiseert de SP Weert haar eerste ledenbijeenkomst van 2019.

Lees verder
27 mei 2019

Strijdbare hondenbezitters uit Boshoven hangen spandoek op

Foto: Nelleke Snijders

Maandagavond hebben hondenbezitters van de wijk Boshoven een spandoek opgehangen. Met de tekst ‘binnenkort spelen onze honden op dit nieuwe ravotterrein’ laten zij zien zeker te zijn van hun zaak, en geen genoegen nemen met minder. Hiermee geven zij een signaal af aan de gemeenteraad en wethouder Van den Heuvel. Zij spreken woensdag over de Weerter ravotterreinen tijdens de kadernota.

Lees verder

Pagina's

U bent hier