h

Nieuws van de afdeling

14 januari 2018

Ibrahim Doslu bij actualiteitenprogramma

SP-kandidaat raadslid Ibrahim Doslu was vanochtend te gast bij het radioprogramma ActuWeerterland van radiozender WeertFM. In een serie over nieuwe kandidaten die hoog op de kieslijsten van de diverse partijen staan werd Ibrahim onder andere ge-ïntervieuwd over zijn persoonlijke drijfveren om de politiek in te gaan.

Lees verder
12 januari 2018

Gaat de nieuwe Weerter promofilm over iedereen?

Met veel enthousiasme werd afgelopen week tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente een nieuwe promofilm over Weert gepresenteerd. Het doel: Laten zien dat Weert een geweldige gemeente en stad voor iedereen is. Maar blijkt dat uit het filmpje?

Lees verder
12 januari 2018

Rijkswaterstaat: Geen aanpassingen kanaaloever

Foto: Sjoerd van Hoof / www.weertdegekste.nl

Er komen geen extra Fauna Uitreed Plaatsen (FUP’s) in de damwanden die de oever van de Zuid-Willemsvaart vormen. Dat staat in een antwoord van Rijkswaterstaat op vragen die de SP vorig jaar stelde.

Lees verder
10 januari 2018

Nieuwjaarsborrel ROOD

Foto: Ibrahim Doslu / SP Weert

Komende vrijdag organiseert ROOD Weert, de jongeren van de SP in Weert, een Nieuwjaarsborrel voor alle jongeren in Weert. Tijdens deze avond wordt er gedronken op 2018 en alle acties uit 2017. Er wordt met iedereen gesproken over Weert, en dan vooral wat er beter kan voor jongeren.

Lees verder
10 januari 2018

Vuurwerk rond jaarwisseling

Foto: SP

Nederland beleefde de rustigste oud en nieuw in jaren.  Maar was dit ook in de gemeente Weert?

Lees verder
10 januari 2018

Geen signalen overbelasting kinderpsychologen in Midden-Limburg

Foto: Wassim Loumi / Wikipedia Creative Commons

Begin november vorig jaar stelde de SP vragen aan het College van Burgemeester en Wethouders naar aanleiding van berichten over kinderpsychologen die verdrinken in de bureaucratie en daarom geen contracten meer met gemeenten aangaan. In Weert en in de rest van Midden-Limburg gaat het volgens de gemeente goed. Weert werkt in de jeugdhulp samen in Midden-Limburgs verband.

Lees verder

Pagina's

U bent hier