h

Nieuws uit 2010

28 december 2010

Het jaar 2010 uit het archief van de SP Weert

2011 staat te beginnen. 2010 is bijna voorbij. Een greep uit de meest kenmerkende activiteiten van de SP in Weert uit 2010. > Lees verder...

Lees verder
27 december 2010

Woonvisie: vooral stenen stapelen, weinig aandacht voor huurders

De woonvisie die in de raadsvergadering van 15 december 2010 is behandeld, gaat nu vooral over 'stenen stapelen', vind de SP. Naast aandacht voor bouwen is minstens zo belangrijk de aandacht voor de sociale huurwoningen in Weert. De SP wees hierop in de gemeenteraad en kreeg hiervoor steun van andere partijen en de wethouder. Er komen hardere en beter controleerbare afspraken met Wonen Weert.

Lees verder
21 december 2010

SP sluit jaar opnieuw af met ledenwinst

Opnieuw is de SP Weert in het afgelopen jaar gegroeid. Flink gegroeid zelf waardoor het aantal SP’ers in Weert inmiddels de tweehonderd nadert.

Lees verder
20 december 2010

Nog steeds problemen rond ondergrondse vuilcontainers

GrofvuilOndanks dat de SP in de gemeenteraad al enkele keren op maatregelen aandrong blijft de partij klachten binnen krijgen over het illegaal dumpen van afval rond ondergrondse vuilcontainers. Toezeggingen van het college van burgemeester en wethouders over verbeteringen lijken dus nog niet overal merkbaar. Reden voor de socialisten om opnieuw aan de bel te trekken.

Lees verder
18 december 2010

Bezuinigingen: wat wil de SP wel en wat wil de SP niet

CentjesDe economische crisis heeft ervoor gezorgd dat de overheid in grote financiële problemen zit. Banken gokten met geld en zorgden ervoor dat de economie een casino werd. De overheid moest bijspringen om de banken en de economie te redden, en ook de Weertenaar zal daarvan de dupe worden. Weert moet net als alle gemeenten flink gaan bezuinigen omdat er vanuit den Haag fors minder geld komt.

Lees verder
16 december 2010

Bewoners hoeven geen hoger parkeertarief te betalen

 Weertdegekste.nlDe handtekeningenactie die bewoners van de Kromstraat en de Walburgpassage onlangs startten tegen het buitensporig duurder worden van hun parkeerabonnement heeft succes gehad. Gisteravond besloot de gemeenteraad om voorlopig af te zien van de verhoging.

Lees verder

Pagina's

U bent hier