h

Nieuws uit 2002

19 december 2002

"Kerstavond voor iedereen"

Kerst is een feest voor iedereen, maar lang niet iedereen viert feest met kerst. Dit kan allerlei redenen hebben zoals financiële omstandigheden, geen famillie hebben of dakloos zijn. Omdat iedereen het recht heeft samen met anderen kerst te vieren, heeft een aantal mensen daarom het initiatief genomen om voor deze doelgroep op kerstavond iets te organiseren.

Lees verder
4 december 2002

SP voorwaarden sluitingstijden horecabeleidsplan

In de raadscommissie Algemene Zaken is 25 november een afspraak gemaakt. Alle fracties maken binnen tien dagen hun randvoorwaarden kenbaar voor het onderwerp sluitingstijden als onderdeel van het horecabeleidsplan. De sluitingstijden van de horeca an sich vormen niet het probleem.
Het gaat de SP vooral om het terugdringen van de overlast.

Lees verder
22 november 2002

SP: 'Weer noncommunicatie op Keent'

De bewoners van de Pastoor Frantzenstraat mochten op 18 november in de krant lezen dat hun woningen zouden moeten worden gesloopt. Ze weten echter van niets bleek uit onderzoek dat de SP dezelfde dag deed in de Keenter buurt.

Lees verder
17 november 2002

Leden uit afdeling Weert op lijst Provinciale Staten

Op de SP regioconferentie van de provincie Limburg is vandaag de kandidatenlijst voor de statenverkiezingen op 11 maart volgend jaar vastgesteld.

Lees verder
14 november 2002

Betoog SP over 'plan-Gordijn' in extra raadsvergadering

'De SP vindt dat je niet alleen naar de mogelijke voordelen moet kijken van het plan-Gordijn, maar ook naar waar het ten koste van gaat. Keer op keer is er van gemeentewege geen aandacht geweest voor wat er weg moet en is eenzijdig gefocust op mogelijke voordelen zoals die door de initiatiefnemers zijn voorgesteld.'

Lees verder
7 november 2002

SP kamerlid Gerkens stelt vragen over IJzeren Rijn

Het SP kamerlid Arda Gerkens stelde vandaag vragen over de IJzeren Rijn en de kanssen die de zogenaamde 'Montzenroute' biedt ter vervanging van dit tracé. De vragen werden gesteld aan de minster van verkeer en waterstaat naar aanleiding van een artikel in Dagblad de Limburger.

Lees verder

Pagina's

U bent hier