h

"Kerstavond voor iedereen"

19 december 2002

"Kerstavond voor iedereen"

Kerst is een feest voor iedereen, maar lang niet iedereen viert feest met kerst. Dit kan allerlei redenen hebben zoals financiële omstandigheden, geen famillie hebben of dakloos zijn. Omdat iedereen het recht heeft samen met anderen kerst te vieren, heeft een aantal mensen daarom het initiatief genomen om voor deze doelgroep op kerstavond iets te organiseren.

Een ingezonden bericht.

Iedereen die op dinsdag 24 december, kerstavond, behoefte heeft aan warmte en kerstsfeer kan terecht in het gebouw van jeugdsoos Walhalla aan de Julianalaan op Moesel in Weert. De kerstbijeenkomst vindt plaats tussen 18.00 en ca 22.00 uur en men kan binnenkomen en gaan wanneer men wil.
Voor mensen die niet in staat zijn om op eigen gelegenheid te komen, wordt vervoer geregeld. Daarvoor kan vóór dinsdag 16.00 uur worden gebeld met één van onderstaande telefoonnummers.

De avond begint met soep en lekkere broodjes. Daarna is er koffie en thee met kerstgebak. Op deze avond is het mogelijk om onder het genot van een wijntje of een pilsje samen met anderen deze kerstavond op een gezellige manier door te brengen. Voor de mensen die dit willen, zullen er kleine activiteiten zijn.
Aan deze avond zijn vanzelfsprekend geen kosten verbonden en aanmelden is niet nodig.

Voor wie meer informatie wil hebben, kan bellen naar:
Rudy Nordhausen, tel. 0495-531950
Jaap de Vos, tel. 0495-466072

U bent hier