h

Nieuws uit 2012

31 december 2012

Het jaar 2012 uit het archief van de SP Weert

Op oudjaarsdag laat iedereen zijn gedachten nog eens gaan over het afgelopen jaar. Zo ook de SP. Net als in voorgaande jaren heeft de SP een samenvatting gemaakt van de meest markante gebeurtenissen in de afdeling in 2012.

Lees verder
29 december 2012

Thuiszorg-actie komt op gang

De actie voor de redding van de thuiszorg, ´wij zijn de thuiszorg Weert´ komt op gang. Verschillende media hebben inmiddels berichtgeving rond de actiegroep opgepikt. Zaterdag 5 januari helpt de SP een handje mee door handtekeningen op te halen op de Weerter weekmarkt.

Lees verder
24 december 2012

Fijne feestdagen en een sociaal nieuwjaar

Kerstkaart 2012De SP stuurde in het afgelopen weekend een kerst- en nieuwjaarswens aan alle Weertenaren. De SP wenst iedereen het beste voor het nieuwe jaar met een boodschap: Een sociaal 2013. Ondanks een kabinet met daarin de PvdA staan alle sociale voorzieningen in Nederland onder druk. In het komende jaar zal actie wer hard nodig zijn. Fijne feestdagen maar een strijdbaar 2013 wenst de SP u. Wij gaan weer ons best doen!

Lees verder
22 december 2012

Nee tegen miljoenen voor Poort van Limburg

De Weerter regeringspartijen en oppositiepartijen stonden begin deze week lijnrecht tegenover elkaar over nog meer geld voor het zalencentrum Poort van Limburg in Weert. De hoop dat het CDA zou meestemmen tegen de miljoenensteun werd de grond in geboord toen bleek dat wethouder Kirkels bereid was om pijnlijke toezeggingen aan de christen-democraten te doen.

Lees verder
20 december 2012

Steun voor actie redding thuiszorg

Thuiszorgpersoneel, kom in actie!Door plannen van het VVD/PvdA kabinet zal de thuiszorg niet zoals voorheen uitgekleed, maar in 2014 geheel wegbezuinigd worden. Over het lot van honderdduizenden mensen die zorg nodig hebben en tienduizenden mensen die hun baan verliezen wordt niet nagedacht door de bestuurders in Den Haag. De SP ondersteund de thuiszorgers in Weert die nu al in actie komen.

Lees verder
18 december 2012

Raad wil niet in eigen vlees snijden

De gemeenteraad van WeertIn de raadsvergadering vorige week kon een voorstel van de SP om te bezuinigen op royale regelingen voor raadsleden alleen op steun van de socialisten zelf rekenen. De SP stelde via een amendement onder andere voor om verschillende declaratiemogelijkheden uit de ‘verordening rechtspositie raadsleden’ te schrappen, en de raadsvergoeding omlaag te brengen.

Lees verder

Pagina's

U bent hier