h

Thuiszorg-actie komt op gang

29 december 2012

Thuiszorg-actie komt op gang

De actie voor de redding van de thuiszorg, ´wij zijn de thuiszorg Weert´ komt op gang. Verschillende media hebben inmiddels berichtgeving rond de actiegroep opgepikt. Zaterdag 5 januari helpt de SP een handje mee door handtekeningen op te halen op de Weerter weekmarkt.

Onlangs werd de actie gestart door thuiszorgmedewerksters uit Weert en Nederweert. Zij protesteren tegen enorme landelijke bezuinigingen op de thuiszorg. Ze sluiten aan bij een groeiende landelijke campagne. De actie wordt ondersteund door vakbond ABVAKABO FNV, de afdeling van FNV lokaal, de SP en ouderenbond ANBO.

Eerder deze week was er al een nieuwsitem bij de Limburgse omroep L1 te zien, en de lokale website weertdegekste besteedde deze week aandacht aan de thuiszorgactie. Ook dagblad De Limburger maakt melding van de actie.

De actie steunen kan onder andere door een petitie te tekenen. Aanstaande zaterdag zal de SP op de Weerter weekmarkt ook handtekeningen ophalen voor de actie.

Teken de petitie nu!
Steun SP voor actie redding thuiszorg

U bent hier