h

Nieuws uit 2006

27 december 2006

SP eens met voorkeurslocatie nieuwe stadhuis aan Wilhelminasingel

De door de stuurgroep als voorkeur aangemerkte locatie voor het nieuwe stadhuis aan de Wilhelminasingel, tegenover het postkantoorDe SP heeft met instemming kennis genomen van de aanbevelingen van de geheime werkgroep locatiekeuze stadhuis. Nadat alle locaties zijn afgewogen, is een voorkeur uitgesproken voor de locatie Wilhelminasingel.

Lees verder
24 december 2006

SP: Herhaling overlast voorkomen bij opnieuw openen JOP

In 2005 werd de jongeren hangplek aan het Molenakkerplein gesloten omdat jongeren teveel overlast veroorzaakten rond het gebouw. Vanaf januari aanstaande gaat de hangplek weer open. De SP vindt dat een goede zaak maar zet hier toch een aantal vraagtekens bij. In een brief aan het college vraagt de partij hoe de situatie sinds de sluiting veranderd is, om herhaling van de problemen te voorkomen.

Lees verder
22 december 2006

SP stelt vragen over veiligheid langs het spoor

 wakkervandeijzerenrijn.nlIn de raadsvergadering van 13 december werden de plannen voor de herinrichting van de Stationsstraat besproken. Daags daarvoor hebben de raadsleden extra informatie ontvangen over de veiligheid in de Stationsstraat en omgeving. Om die veiligheid beter te kunnen garanderen wil de SP extra maatregelen bij de herinrichting.

Lees verder
20 december 2006

SP fractie doneert haar kerstpakketten aan 'Voor Iedereen'

De kerstpakketten van de SP-fractie in de Weerter gemeenteraad gaan dit jaar naar een goed doel, de werkroep ‘Voor Iedereen’.

Lees verder
18 december 2006

SP vraagt om Milieu Effect Rapportage voor LOG's

Een aantal intensieve veehouderijen bevinden zich vlak bij natuurgebieden. Dat betekent dat ze op geen enkele wijze meer kunnen uitbreiden. Om deze bedrijven de helpende hand toe te steken is er een reconstructiewet gekomen. In deze wet moeten Landbouw ontwikkelingsgebieden (LOG‘s) worden gecreëerd waar deze bedrijven naartoe kunnen verhuizen.

Lees verder
18 december 2006

Faisal Nasser biedt SP namens Tammuz geschenk aan

Faisal Nasser bood zaterdag op de partijraad van de SP het logo van de Irakese organisatie Tammuz aan. Het werd overhandigd aan SP voorzitter Jan Marijnissen en partijsecretaris Hans van Heijningen als beloning voor de solidariteit die de SP getoond heeft met het Irakese volk. Tammuz is een ongebonden organisatie die zich inzet voor vrede, democratie, mensenrechten en onafhankelijkheid in Irak.

Lees verder

Pagina's

U bent hier