h

SP fractie doneert haar kerstpakketten aan 'Voor Iedereen'

20 december 2006

SP fractie doneert haar kerstpakketten aan 'Voor Iedereen'

De kerstpakketten van de SP-fractie in de Weerter gemeenteraad gaan dit jaar naar een goed doel, de werkroep ‘Voor Iedereen’.

Deze werkgroep uit Weert organiseert ieder jaar rond de kerst activiteiten voor mensen die het psychisch, financieel of sociaal minder makkelijk hebben. Één van de activiteiten is het inzamelen van kerstpakketten om die vervolgens te verdelen onder deze groep.

Maar de motivering voor de donatie komt niet alleen hier uit voort. ‘Als gemeenteraadslid ben je een volksvertegenwoordiger in dienst van het volk, en geen werknemer van de gemeente. Eigenlijk is het dus van de zotte dat we überhaupt een kerspakket krijgen’ aldus scheidend fractielid Paul Lempens.

Een fijne kerst 'voor iedereen'.

U bent hier