h

Een fijne kerst 'voor iedereen'

5 december 2006

Een fijne kerst 'voor iedereen'

'Voor iedereen'Dit jaar organiseert de werkgroep "Voor Iedereen" uit Weert rond de kerst voor de vijfde keer enkele activiteiten voor mensen die het psychisch, financieel of sociaal minder makkelijk hebben.

Een ingezonden bericht van de werkgroep 'voor iedereen':

Er wordt een kerstavond georganiseerd, een kerstpakkettenactie, en ook het asielzoekerscentrum in Baexem wordt bezocht met kerst- en speelgoedpakketten. Vorig jaar werden er rond de 250 kerstpakketten uitgedeeld!!!

Dit jaar groeit de lijst met mensen die een kerstpakket goed kunnen gebruiken goed. De lijst van mensen die een kerstpakket willen afstaan is tot nu toe nog een stuk kleiner!

Wij zijn op zoek naar kerstpakketten en zelf samengestelde kerst/voedselpakketten. Wilt u uw kerstpakket afstaan voor het goede doel, of zelf de voorraadkast en/of supermarkt induiken om een kerstpakket te maken? Neem dan contact op met de werkgroep:

Werkgroep "Voor Iedereen"
0495-550545
info@vooriedereen.org
Giro: 4565131 t.n.v. J. de Vos en/of A. Geurts te Weert

Meer informatie is te vinden op onze website: www.vooriedereen.org Op 16 December staan we met een standje op de weekmarkt in Weert, in winkelcentrum de Munt.

Wij vragen u om dit mailtje door te sturen naar iedereen waarvan u denkt dat ze ons kunnen/willen steunen!

Fijne feestdagen,
Met vriendelijke groet,

Werkgroep "Voor Iedereen"

werkgroep'voor iedereen'

U bent hier