h

Nieuws uit 2017

31 december 2017

Het jaar 2017 uit het archief van de SP Weert

Alweer een jaar voorbij. En alweer een jaar waarin de SP volop aanwezig was in Weert en zich inzette voor de mensen. Op campagne voor de Tweede kamerverkiezingen, grote successen in de gemeenteraad maar ook gewoon weer op straat! Het jaar 2017 uit het archief van de SP Weert...

Lees verder
31 december 2017

Laatste "Marktactie 2017" ...Tomatensoep voor iedereen...

Foto: Ibrahim Doslu

Vandaag vond in de Weerter binnenstad voor de vierde keer het evenement ‘Marktrecht voor iedere Weertenaar’ plaats. Dan mag iedereen die dat wil spulletjes verkopen in een kraampje in de binnenstad. De SP was er dit jaar ook weer bij en deelde gratis soep uit.

Lees verder
30 december 2017

SP presenteert concept programma

Foto: SP / SP Weert

De SP heeft gisteren het concept actieprogramma 'Voor Elkaar' aan haar leden gepresenteert. in tien punten vat het programma samen waar de partij in de komende vier jaren naartoe wil. De leden van de SP Weert stellen het op vijf januari aanstaande definitief vast.

Lees verder
23 december 2017

Wethouders blikken terug op de afgelopen vier jaar

Foto: Irene van Wel / Zakenblad Weert

In het Zakenblad Weert blikken de wethouders Paul Sterk (SP), Geert Gabriëls (Weert Lokaal), Frans van Eersel (VVD) en Martijn van den Heuvel (Weert Lokaal) terug op de afgelopen coalitieperiode. Een periode die begon met flinke bezuinigingen, puin ruimen, maar daarna de ruimte voor de oorspronkelijke ambitieuze plannen. En die zijn uitgevoerd met nog een schepje erbovenop!

Lees verder
21 december 2017

Weert gaat overbelaste gezinnen helpen

Foto: Sjoerd van Hoof / Weertdegekste.nl

‘Een probleem komt zelden alleen’ is een spreekwoord dat in veel gezinnen helaas maar al te vaak bewaarheid wordt. Problemen als werkeloosheid, ziekte, schulden, relatieproblemen enzovoorts stapelen zich op en worden steeds zwaarder. Weert gaat deze gezinnen helpen en is daarvoor een samenwerking aangegaan met de Stichting Buurtgezinnen.nl.

Lees verder
17 december 2017

SP wil actievere rol gemeente bij integratie statushouders

Foto: Riya Geboers / Riya Geboers

In Weert zijn in het afgelopen jaar 88 mensen komen wonen met een asielstatus. Participatie en integratie gaan goed in Weert. Maar het kan nóg beter, vindt de SP.

Lees verder

Pagina's

U bent hier