h

Laatste "Marktactie 2017" ...Tomatensoep voor iedereen...

31 december 2017

Laatste "Marktactie 2017" ...Tomatensoep voor iedereen...

Foto: Ibrahim Doslu

Vandaag vond in de Weerter binnenstad voor de vierde keer het evenement ‘Marktrecht voor iedere Weertenaar’ plaats. Dan mag iedereen die dat wil spulletjes verkopen in een kraampje in de binnenstad. De SP was er dit jaar ook weer bij en deelde gratis soep uit.

De SP- ‘soepexpres’ was daarvoor speciaal wéér naar Weert gekomen. En dankzij het redelijk mooie weer vond de tomatensoep gretig aftrek. In totaal werden er méér dan 300 bekertjes uitgedeeld.

Uiteraard werd er ook van de gelegenheid gebruik gemaakt om een praatje te maken met de mensen in de binnenstad." leuk dat jullie er wéér zijn net als vorig jaar" en "Tof dat jullie ook altijd contact met de mensen zoeken, óók als er GEEN verkiezingen zijn" zijn uiteraard fijne dingen om te horen van de mensen die een dagje uit zijn in de stad .

Er kwamen óók wat bezorgde reacties over het verplicht afnemen van zorg bij een bepaalde instelling als je in een bepaalde woning woont in Weert. Iets wat zeker doorgespeeld zal worden naar de fractie om hierover een duidelijk beeld te krijgen.

4 personen wilden spontaan lid worden van de SP. Bij deze van harte welkom, wilt u ook lid worden klik dan hier  https://www.spnet.nl/aanmelden/lid 

Na de actie werd er op een terras aan de Oude Markt nog even iets warms gedronken om terug te kijken op een geslaagde middag.

Foto: Ibrahim Doslu

Foto: Ibrahim Doslu

Foto: Ibrahim Doslu

Foto: Ibrahim Doslu

Foto: Ibrahim Doslu

Foto: Nico van den Bent

U bent hier