h

"Kerstavond voor iedereen"

11 november 2003

"Kerstavond voor iedereen"

Kerst is een feest voor iedereen, maar lang niet iedereen viert feest met kerst. Dit kan allerlei redenen hebben zoals financiële omstandigheden, geen famillie hebben of dakloos zijn. Omdat iedereen het recht heeft samen met anderen kerst te vieren, heeft een aantal mensen daarom – evenals vorig jaar - het initiatief genomen om voor deze doelgroep op kerstavond iets te organiseren.

Iedereen die op woensdag 24 december, kerstavond, behoefte heeft aan warmte en kerstsfeer kan terecht in het gebouw van jeugdsoos Walhalla aan de Julianalaan op Moesel in Weert. Tijd etc wordt nog bekend gemaakt.

Iedereen die mee wil helpen, en wie meer informatie wil hebben, kan bellen naar:
Rudy Nordhausen, 460221 f.nordhausen@hetnet.nl
Jaap de Vos, tel. 0495-466072 , jaapdevos@hetnet.nl

U bent hier