h

Blog Jan Tak

6 mei 2009

Behoud gymzaal Fatima: een pleidooi van Jan Tak

PvdA raadslid Hans Marechal reageerde onlangs kritiek op de actie ??behoud gymzaal Fatima?? van de SP. 'Argumenten van de SP om deze gymzaal te behouden voor de wijk vind ik sympathiek, maar ben het niet helemaal eens met delen van die argumenten' aldus Marechal. Jan Tak, SP raadslid maar in deze vooral inwoner van Fatima, hoopt hem en daarmee ook de PvdA alsnog te overtuigen.

Lees verder
17 april 2009

Wil de gemeente wel wijk- en dorpsraden?

De gemeente laat op verzoek van de gemeenteraad een onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar het functioneren van de wijk- en dorpsraden in Weert. Dat lijkt te gaan bevestigen wat de SP al langer vermoed: er gaan dingen structureel fout, en het kan een stuk beter. SP raadslid Jan Tak hield daarom verleden week tijdens de raadscommissievergadering Algemene Zaken een kritisch betoog, tot ongenoegen van de portefeuillehouder, burgemeester Niederer.

Lees verder
26 maart 2009

Wie de wetten bepaald moet ze zelf ook naleven

Het is voor u waarschijnlijk geen nieuws dat raadslid René Verheggen opgestapt is. Dit naar aanleiding van een motie in de gemeenteraadsvergadering van 11 maart jongstleden. Wat misschien niet iedereen weet is dat René een groot gedeelte van zijn jeugd op Fatima heeft gewoond namelijk helemaal achterin de Willem I straat. Wat misschien ook niet iedereen weet is dat zijn vader Jean (Sjeng) Verheggen een zeer geacht en gerespecteerd politiek figuur is geweest.

Lees verder

Pagina's

U bent hier