h

Dit zijn onze kandidaten!

4 november 2017

Dit zijn onze kandidaten!

Foto: Mathijs Fiddelaers / SP Weert

https://weert.sp.nl/nieuws/2018/03/even-voorstellen-jeroen-goubetVrijdagavond hebben de leden van de SP de kandidatenlijst voor de aankomende gemeenteraadsverkiezingen vastgesteld. Dat gebeurde tijdens een feestelijke ledenvergadering in het Keenterhart.

De kandidatenlijst met daarop veertig namen werd twee weken geleden door het bestuur van de SP aan de leden gepresenteerd. Men kon daarna wijzigingsvoorstellen indienen en van die gelegenheid werd twee keer gebruik gemaakt. Een meerderheid van de dertig aanwezige leden koos uiteindelijk voor de kandidatenlijst zoals die door het bestuur werd voorgesteld.

En dit zijn de mensen van de SP!

De top-10 van de SP. Zittend van links naar rechts, Ibrahim Doslu, Karin Duijsters en Jessica van Limpt. Staand van links naar rechts, Paul Lempens, Danique van den Bent, Jeroen Goubet, Gerard Bosman, Yasemin Kaya, Peter Duisters en Nico van den Bent

  1. Jeroen Goubet (32, Weert)

Jeroen is fractievoorzitter in de gemeenteraad en raadslid sinds 2008. In 2014 was hij ook lijsttrekker voor de SP. Jeroen is opgegroeid in de wijk Leuken en woont sinds een jaar of acht in Keent. Hij werkt als chemisch laborant en procestechnoloog bij een metaalbedrijf in Weert. Meer info? Klik Jeroen

  1. Gerard Bosman (72, Deventer)

Gerard woont sinds kort in Weert maar is al jaren actief in de SP. Hij was tot voor kort Provinciale Statenlid in Utrecht en voorzitter van de SP afdeling Stichtse Vecht. Hij is een gepensioneerd basisschooldirecteur en woont in de wijk Keent. Meer info? Klik Gerard

  1. Karin Duijsters (51, Weert)

Karin is sinds 2014 raadslid en stond tijdens de raadsverkiezingen in dat jaar ook als derde op de kandidatenlijst. Ze zette zich in de raad in het bijzonder in voor dierenwelzijn en cultuur. Karin is opgegroeid in de wijk Boshoven en woont ruim 22 jaar in de wijk Molenakker. Meer info? Klik Karin

  1. Jessica van Limpt (33, Geldrop)

Jessica is het tweede nieuwe gezicht in de top van de SP lijst en woont sinds vier jaar in de wijk Molenakker. Ze werkt op interim-basis voor woningcorporaties in Noord-Limburg en Oost-Brabant en geeft in haar vrije tijd hondentrainingen. Meer info? Klik Jessica

  1. Ibrahim Doslu (24, Weert)

Ibrahim is secretaris van de SP Weert en zette eerst zelf maar sinds drie jaar binnen ROOD, de jongerenafdeling van de SP, vele acties op in de stad. Zoals bijvoorbeeld een petitie voor het behoud van de bewaakte fietsenstalling. Hij studeert People and Businessmanagement in Sittard en woont in Groenewoud. Meer info? Klik Ibrahim

  1. Nico van den Bent (51, Voorburg)

Nico is bestuurslid van de SP en raadscommissielid. Hij is het bekende gezicht van de SP op de markt, in de dorpen en in de wijken. Nico werkte tot voor kort als conciërge op de AZC-school in Weert en woont in de wijk Groenewoud. Meer info? Klik Nico

  1. Peter Duisters (37, Hamont)

Peter is kandidaat bestuurslid en was eerder actief voor de SP in Eindhoven. Hij was daar onder andere organisator van politieke café’s. Peter is HR-adviseur en woont in de wijk Groenewoud. Meer info? Klik Peter

  1. Paul Lempens (43, Weert)

Paul is één van de bekendste SP-gezichten in Weert. Hij werd in 2002 het eerste SP-raadslid in Weert, was twee keer lijsttrekker en ook een tijd Tweede Kamerlid. Hij werkt bij de vakbond FNV en woont in de wijk Boshoven. Meer info? Klik Paul

  1. Danique van den Bent (19, Weert)

Danique is bestuurslid en contactpersoon voor ROOD, de jongerenorganisatie van de SP. Ze is de drijvende kracht achter veel acties van ROOD. Danique studeert voor administratief juridisch medewerker en woont in de wijk Leuken. Meer info? Klik Danique

  1. Yasemin Kaya (16, Weert)

Yasemin sluit de top 10 af en is waarschijnlijk het jongste kandidaat-raadslid in Weert. Ze is pas sinds dit jaar actief in ROOD maar heeft een vliegende start gemaakt! Ze woont in de wijk Graswinkel. Meer info? Klik Yasemin 

11. Christian Maesen
12. Sonja van Meegen
13. Ed van Hooff
14. Ciska van den Noort
15. Werner von Scheibler
16. Paul Bausch
17. Marie-Jeanne Wijen
18. Patrick Nijman
19. Ellen Coenen
20. Ronald van Raaij
21. Henk Glazenborg
22. Ton Mertens
23. Patricia van Berlo
24. Bert van Dooren
25. Felicia Jans
26. Maaike Vonk
27. Emmy Reynen
28. Ari Gardi
29. Annet Nijsen
30. Frans Meuwis
31. Mara Matveld
32. Jan Koole
33. Lin Franssen
34. Rudy Nordhausen
35. Herman Beuvens
36. Jan Tak
37. Angela Geurts
38. Riya Geboers
39. Bert Peterse
40. Paul Sterk
 

Foto: Ibrahim Doslu / SP Weert

Foto: Ibrahim Doslu / SP Weert

Foto: Ibrahim Doslu / SP Weert

Foto: Ibrahim Doslu / SP Weert

Foto: Ibrahim Doslu / SP Weert
Foto: Ibrahim Doslu / SP Weert
Foto: Ibrahim Doslu / SP Weert

U bent hier