h

DE WATERPAS IS IN WEERT ECHT NODIG!

21 februari 2018

DE WATERPAS IS IN WEERT ECHT NODIG!

Op zondag 11 februari zette ik mijn campagnefilmpje voor de gemeenteraadsverkiezingen online op Facebook, Youtube en Twitter. In de komende weken tot aan de raadsverkiezingen stellen de kandidaten van onze lijst zich op ieder hun eigen wijze voor. Al snel was het de beurt aan mij. Zo gezegd, zo gedaan natuurlijk. Alles daarna escaleerde heel rap.

De hele week was ik bezig geweest met het brainstormen over de inhoud van het filmpje. Op een gegeven moment had ik het gehad en begon ik gewoon met filmen en stukjes monteren. Er was wel een begin, maar geen midden en einde van het filmpje gepland. Al filmend kwam ik op ideeën, ideeën waar je vergaderend niet op komt. Het zijn gewoon ideeën waar je op komt als je om je heen kijkt en met mensen praat. Wat anders dan de hele tijd in een werkkamer zitten, alleen maar dossiers zien en raadsvergaderingen vol bombarderen met technische vragen die er bijna niet toe doen. Want volgens mij zit Weert daar niet op te wachten.

In mijn filmpje heb ik de scheve stoepen verwerkt en het probleem met de lantaarnpalen. Dat zijn twee zaken waar ik mij mateloos aan erger. Het wil echter niet zeggen dat er geen andere problemen zijn, die zijn er absoluut! Geef je een defecte lantaarnpaal door, duurt het in sommige gevallen enkele weken totdat deze gerepareerd is. En dan hebben we het nog niet over de stoeptegels, die zweven bijna de Tesla van Elon Musk achterna. Dan pak ik natuurlijk mijn waterpas uit de garage om de stoep in mijn straat te inspecteren. Nederland is een land waar de infrastructuur in topconditie verkeert, laten we dat ook in Weert zo houden, sterker nog optimaliseren!

Bedankt GeenStijl!

Al met al was de launch van mijn campagnefilmpje een succes te noemen! Dit was mede te danken aan het zetje van Geen Stijl en alle positieve en negatieve berichten van ‘reaguurders’. De meeste reacties waren positief. Ook de negatieve reacties hebben bijgedragen aan de aandacht voor mijn filmpje. Het springen op de stoeptegels en het knuffelen van de boom heb ik er bewust in verwerkt om Geen Stijl te halen. Want hoe meer entertainment, hoe meer mensen je content bekijken. Met een sjiek woordje ook wel marketing genoemd. 

De SP gaat over alles wat de inwoners van Weert belangrijk vinden. Namelijk: wonen, werken, zorg en groen! Dit zijn ook onze hoofdthema’s van ons actieprogramma. Stem niet op een vage beweging, maar op een partij als de SP waar je na de verkiezingen ook nog wat aan hebt!

Voor elkaar, voor Weert!

U bent hier