h

Wijkdossier Groenewoud

26 mei 2020

SP WEERT ONDERZOEKT STANKOVERLAST

Nadat de SP verschillende meldingen heeft ontvangen over de stankoverlast in de wijken Leuken en Groenewoud, gaan wij dit verder onderzoeken. Komende dagen gaan SP'ers de wijk in om flyers te verspreiden en roepen inwoners op om hun klacht te melden op het meldpunt.

Lees verder
28 februari 2018

Koud! Maar we zijn er!

Foto: Ibrahim Doslu / SP Weert

Campagnehuizen in de stad? De SP doet daar niet aan. Wij komen naar de mensen toe en niet andersom. Langs de deuren, huis aan huis. Maar ook bij de supermarkten in de wijken en dorpen. Want wij hebben wat te vertellen. Vandaag in Leuken.

Lees verder
31 augustus 2017

Betrek inwoners bij rioolverbeteringen om wateroverlast te voorkomen

Foto: Nico van den Bent

De SP fractie Weert maakt zich zorgen over de afvoer van extreme hoeveelheden regenwater zoals op woensdagavond 30 augustus. Die avond hebben delen van Weert  ernstige wateroverlast moeten ervaren. De SP wil vooral weten of bij toekomstige rioolverbeteringen de inwoners ook betrokken worden door het afkoppelen van de hemelwaterafvoer en vergroenen van tuinen.

Lees verder
3 juli 2017

SP langs de deuren in Groenewoud

Foto: Nico van de Bent / www.weert.sp.nl

Op één juli organiseerde de SP een ‘super-zaterdag’. Tijdens een super zaterdag gaan duizenden SP’ers in het hele land de straat op om te spreken met de mensen. In Weert werd de kans aangegrepen om met omwonenden van de pinautomaat aan de Limburglaan te spreken over het verdwijnen van deze voorziening.

Lees verder
25 juni 2017

SP in actie vóór de pinautomaat

Foto: Ibrahim Doslu / SP Weert

De SP voerde vrijdagmiddag actie voor het behoud van de pinautomaat aan de Limburglaan in de wijk Groenewoud. De Rabobank wil deze pinautomaat sluiten omdat het gevaar voor een plofkraak te groot zou zijn. In twee uurtjes tijd werden er ruim negentig handtekeningen opgehaald.

Lees verder
16 januari 2016

Mooie impuls voor ouderenzorg in Weert

Foto: Gemeente Weert / Bureau Inbo
Ik heb meer met mensen dan met stenen. Maar soms kunnen stenen als ze goed gestapeld worden mensen heel erg helpen. En dat gebeurt wat mij betreft bij de nieuwbouwplannen op de plek waar tot voor kort bejaardenhuis Van Berlo Heem stond.

Lees verder
11 februari 2015

WML informeert Groenewoud tijdens inloopavond

Bewoners van de wijk Groenewoud werden gisteravond door de Waterleiding Maatschappij Limburg in het buurtschaphuis geïnformeerd over de problemen met de waterleidingen in hun wijk. En nog belangrijker, wat gaat WML doen om de problemen op te lossen?

Lees verder
20 januari 2015

Klachten stromen opnieuw binnen [UPDATE]

Binnen 24 uur heeft de SP inmiddels bijna twintig nieuwe klachten via haar meldpunt leidingwater ontvangen. De partij wil echter benadrukken dat de klachten ook aan WML gemeld moeten worden, de SP kan de storingen niet oplossen.

Lees verder
25 januari 2014

Wonen Limburg negeert SP en bewoners Oranjeflat over stookkosten [Update]

Een tijdje terug stuurde de SP een brief van vier kantjes, ondertekend door 65 bewoners van de Oranjeflat in Moesel, met een klacht over forse naheffingen op hun stookkosten aan Wonen Limburg. De corporatie wil de bewoners van de seniorenflat in gevallen honderden euro’s laten bijbetalen terwijl de flat enkele jaren geleden gerenoveerd, geïsoleerd en dus energiezuiniger gemaakt zou zijn.

Lees verder
24 november 2011

Fietspad Graafschap Hornelaan: nog even geduld aub

Pas in het eerste kwartaal van 2012 zal het fietspad langs de Graafschap Hornelaan opgeknapt worden. De SP heeft al meerdere keren samen met medewerkers van De Risse aangedrongen op het opknappen van het pad waarop veel medewerkers van de sociale werkvoorziening fietsen.

Lees verder

Pagina's

U bent hier