h

Koud! Maar we zijn er!

28 februari 2018

Koud! Maar we zijn er!

Foto: Ibrahim Doslu / SP Weert

Campagnehuizen in de stad? De SP doet daar niet aan. Wij komen naar de mensen toe en niet andersom. Langs de deuren, huis aan huis. Maar ook bij de supermarkten in de wijken en dorpen. Want wij hebben wat te vertellen. Vandaag in Leuken.

Berekoud was het woendag. -7 op de thermometer, -15 gevoelstemperatuur. En ondanks de Siberische omstandigheden ging de SP toch met de mensen van Leuken en Groenewoud in gesprek bij het nieuwe winkelcentrum. Óók iets waar de SP trouwens samen met de andere partijen in de gemeenteraad voor zorgde! Peter Duisters, Ibrahim Doslu en Ton Mertens stonden paraat.

SP kandidaat raadslid Ibrahim Doslu: ‘De Siberische kou hield ons vandaag niet tegen! Het gevoel in onze vingertoppen verdween, maar we bleven toch staan om met wijkbewoners in gesprek te gaan!’

U bent hier