h

Fietspad Graafschap Hornelaan: nog even geduld aub

24 november 2011

Fietspad Graafschap Hornelaan: nog even geduld aub

Pas in het eerste kwartaal van 2012 zal het fietspad langs de Graafschap Hornelaan opgeknapt worden. De SP heeft al meerdere keren samen met medewerkers van De Risse aangedrongen op het opknappen van het pad waarop veel medewerkers van de sociale werkvoorziening fietsen.

Het pad is ronduit gevaarlijk en niet prettig door de stoeptegels die schots en scheef liggen.

Het was oorspronkelijk de bedoeling om in 2011 het fietspad te herstraten. Echter, omdat er glasvezel wordt gelegd en ook Enexis moet er werkzaamheden verrichten. De gemeente wil niet twee keer achtermekaar het pad open wil hebben liggen, daarom worden de werkzaamheden op mekaar afgestemd. En duurt het weer een paar maanden langer voordat het pad wordt opgeknapt. De SP hoopt dat er voor die tijd geen ongelukken gebeuren.

 

Uit 2010: Actie Risse-medewerkers voor aanpakken fietspad Gr. Hornelaan en Gemeente gaat fietspad Graafschap Hornelaan opknappen

 

U bent hier