h

Blog Jan Tak

21 november 2014

Insjekken

Tegen mijn natuur in wordt dit een zorgelijk stukje over de veranderingen in de Wmo. Niet over het organiserend gedeelte door de gemeente, dit lijkt goed te lopen. Meer over de vraag kunnen wij al die veranderingen zelf als mensen, als samenleving wel aan?

Lees verder
18 oktober 2014

De spelregels thuis en in de politiek: zo veel verschil is er niet!

Beste lezer, De tijd gaat snel. Het is herfst en terwijl wij, als ´gewone´ burgers, ons weer zenuwachtig afvragen waar we onze gebreide onderbroek hebben gelaten is onze zorgwethouder driftig bezig geweest met zijn ambtenarenkorps.

Lees verder
27 september 2014

Mieke Meuffels

In de afgelopen periode moest het Beleidsplan, WMO regio Midden Limburg, goedgekeurd worden door de gemeenteraad van Weert. 

Lees verder
21 juni 2014

Onze chauffeurs

 “Op 5 mei hebben de Weerter coalitiepartners het coalitieprogramma voor de raadsperiode 2014-2018 ondertekend en op 8 mei werd het nieuwe college geïnstalleerd.”

Lees verder
22 mei 2014

Wat wordt er ‘gebraoje’?

Zoals u misschien nog weet heb ik in 2011 mijn laatste (politieke) column geschreven. Als reden heb ik toen aangegeven dat ik, wegens tijdgebrek, stopte met het raadswerk. De kool en de geit waren niet alle twee meer te sparen en kwamen tekort, volgens mijn normen. Het leek mij logisch dat ik, door te stoppen met het raadswerk, ook stopte met het schrijven van deze column. Immers als je niet in de keuken staat hoe kun je dan precies weten wat er “gebraoje” wordt?

Lees verder

U bent hier