h

Verkiezingen kamer 2012

13 september 2012

Uitslag Weert levert geen verrassingen op

Gemeenteraadsverkiezingen 2010De verkiezingsuitslag in Weert heeft niet voor verrassingen gezorgd. Dat wil zeggen dat de uitslag redelijk in lijn is met de landelijke uitslag. Voor de SP was er een magere winst te noteren, de partij steeg van 13% van de stemmen in 2010 naar 13,4% van de stemmen nu. Terwijl er landelijk juist een klein beetje achteruitgang was.

Lees verder
11 september 2012

Morgen SP!

flats!Het zal niemand ontgaan zijn dat we morgen weer mogen stemmen. En hoewel het de laatste dagen steeds meer over Samsom en Rutte lijkt te gaan is een stem op de SP hard nodig om Nederland en daarmee ook Weert socialer in plaats van liberaler te maken.

Lees verder
4 september 2012

Roemer in Stramproy: ‘natuur is geen luxeproduct’

Emile Roemer in StramproyZaterdag bezocht SP leider Emile Roemer het natuurgebied Kempen-Broek bij Stramproy. Hij was vooral onder de indruk van de samenwerking tussen natuurorganisatie ARK, bewoners, boeren en omwonenden.

Lees verder
2 september 2012

SP-Weert met folders, sponsjes en lollies bij NS-station

folderen op het stationOp maandagochtend 3 september deelt de SP-afdeling Weert folders, sponsjes en lollies uit bij het station. De actie staat niet op zichzelf; meer dan 80 SP-afdelingen uit het hele land staan maandag om 7.00 uur bij treinstations.

Lees verder
21 augustus 2012

Kandidaat-kamerlid zaterdag naar Weert, opent SP-Café

Michiel van NispenZaterdag 25 augustus opent SP-kandidaat Kamerlid Michiel van Nispen om 15.00 uur het SP-café aan de Bassin in Weert. Voorafgaand aan de opening wandelt van Nispen over de Weerter weekmarkt en gaat daar in gesprek met kiezers.

Lees verder
21 augustus 2012

SP ers bij verkiezingsdebatten in Weert

groenstrook achter woningen aan de KazernelaanBij een tweetal verkiezingsdebatten in Weert zullen begin september SP-Kamerleden en kandidaat-Kamerleden present zijn.

Lees verder
17 augustus 2012

SP aan de top in Nederweert

plekkeWaar in Weert de verkiezingsborden ineens wegbezuinigd blijken te zijn kan er in Nederweert wel geplakt worden. En uiteraard hing de SP daar zoals altijd als eerste op de borden.

Lees verder
15 augustus 2012

SP: alsnog verkiezingsborden plaatsen

plekkeDe SP heeft begrepen dat de gemeente Weert geen aanplakborden voor verkiezingsposters zal plaatsen deze campagne. Het zou een bezuiniging betreffen die in een begroting heeft gestaan. De partij vindt dit verkeerde zuinigheid en wil dat de burgemeester alsnog verkiezingsborden plaatst.

Lees verder
29 juli 2012

Beatrix wordt SP-café

Cafe de BeatrixMet de verkiezingen in aantocht krijgt Weert haar eigen SP-café. Uitbater en SP-lid Eric Raemaekers wil graag zijn café als uitvalsbasis laten dienen tijdens de campagne voor de Tweede Kamerverkiezingen .

Lees verder
25 juli 2012

Vakantietijd komkommertijd? Tomatentijd!

In de zomervakantie ligt het politieke circus in de gemeenteraad stil. Maar de SP doet niet aan 'reces'. Ook in vakantietijd zoeken burgers en organisaties contact. En zoekt de partij - ook in de vakantie - via buurtwerk en de markt de mensen op. En er is uiteraard een belangrijke campagne voor te bereiden.

Lees verder

Pagina's

U bent hier