h

SP ers bij verkiezingsdebatten in Weert

21 augustus 2012

SP ers bij verkiezingsdebatten in Weert

groenstrook achter woningen aan de KazernelaanBij een tweetal verkiezingsdebatten in Weert zullen begin september SP-Kamerleden en kandidaat-Kamerleden present zijn.

Zo organiseren FNV Bouw, FNV Bondgenoten en Abvakabo op zaterdag 1 september in het Keenter Hart te Weert een politiek café voor de gezamenlijke campagne ‘Je geld of je leven’. Namens de SP zal kandidaat Tweede Kamerlid Tjitske Siderius aanwezig zijn. Siderius komt uit Zwolle en staat op een verkiesbare 18e plek op de kandidatenlijst.

Twee dagen later organiseren de VVD en PvdA Weert een debat in het Weerter Munttheater over de thema's economie, onderwijs veiligheid en immigratie. Voor de SP neemt Tweede Kamerlid Jan de Wit deel. Jan de Wit uit Heerlen is sinds 1998 Tweede Kamerlid voor de SP en kwam onlangs landelijk vaak in het nieuws als voorziter van de commissie-de Wit die onderzoek deed naar de oorzaken van de kredietcrisis.

Verder nemen onder andere deel aan het debat Frans Weekers (VVD, staatssecretaris van Financien) en Frans Timmermans (PvdA, Kamerlid en oud staatssecretaris).

U bent hier