h

SP-Weert met folders, sponsjes en lollies bij NS-station

2 september 2012

SP-Weert met folders, sponsjes en lollies bij NS-station

folderen op het stationOp maandagochtend 3 september deelt de SP-afdeling Weert folders, sponsjes en lollies uit bij het station. De actie staat niet op zichzelf; meer dan 80 SP-afdelingen uit het hele land staan maandag om 7.00 uur bij treinstations.

Tijdens deze verkiezingscampagne zijn meer verkiezingscampagne zijn nog meer SP-leden actief dan normaal het geval is in verkiezingstijd. Het enthousiasme onder de leden is opvallend.

Gemeenteraadslid en kandidaat-kamerlid Bert Peterse zegt daarover: “Vanuit rechtse hoek en de multinationals wordt veel onzin over de SP verkondigd. Dat is niet erg, want dat bewijst dat we ertoe doen. En het betekent dat er op 12 september echt iets te kiezen valt: Gaan we door op het doodlopende pad van de liberalen of slaan we linksaf en komen we met de SP op een sociale manier uit de crisis.”

Naast het gebruikelijke verkiezingsmateriaal - folders en schuursponsjes deelt de SP ook lollies uit. Peterse: “Tijdens verkiezingscampagnes wordt er veel uit de duim gezogen. Wij zuigen liever op een lollie. Het is ook goed tegen al het zuur van de afgelopen jaren.”

U bent hier