h

Beatrix wordt SP-café

29 juli 2012

Beatrix wordt SP-café

Cafe de BeatrixMet de verkiezingen in aantocht krijgt Weert haar eigen SP-café. Uitbater en SP-lid Eric Raemaekers wil graag zijn café als uitvalsbasis laten dienen tijdens de campagne voor de Tweede Kamerverkiezingen .

Uiteraard is de SP blij met deze mogelijkheid. Raemaekers doet er een schepje bovenop door te pleiten dat (kleine) ondernemers het beste op de SP kunnen stemmen. De VVD behartigd hun belangen niet. ‘Ondernemers stemmen vaak bijna automatisch op de VVD, maar de belangen van kleine ondernemers, de belangen van het MKB worden veel beter behartigd door de SP’. De VVD helpt graag de multinationals en de banken maar die zijn niet de motor van onze economie.

Het SP-café zal van binnen en buiten opgetuigd worden. De opening zal in augustus zijn.

U bent hier