h

Verkiezingen staten 2007

10 maart 2007

SP wil deelnemen aan college van Gedeputeerde Staten

Afgelopen woensdag vonden de verkiezingen voor de Provinciale Staten plaats. Op initiatief van de grootste partij, het CDA, vonden vandaag de eerste inventariserende gesprekken plaats tussen de verschillende fracties en het CDA.

Lees verder
8 maart 2007

SP stemmers bedankt!

SP stemmers bedankt!Traditiegetrouw was de SP vandaag, de dag na de verkiezingen, weer van de partij om de verkiezingsborden in Weert te voorzien van 'SP stemmers bedank' -posters. Met de flinke overwinning op zak, en een lekker zonnetje in de rug werd er fanatiek geplakt.

Lees verder
8 maart 2007

Statenverkiezingen: SP opnieuw grote winnaar, tweede partij van Limburg

De Provinciale Statenverkiezingen hebben opnieuw een enorme winst voor de SP opgeleverd. De socialisten werden woensdag de tweede partij van Limburg. In grootte is de SP meer dan verdriedubbeld.

Lees verder
6 maart 2007

Morgen zéker SP!

Morgen vinden de Provinciale Statenverkiezingen plaats. Maar waarom nú zeker SP? Wat doet de provincie, en waarom is het belangrijk om te gaan stemmen?

Lees verder
25 februari 2007

SP in alle staten én op de markt

SPonsjesOp 7 maart aanstaande vinden de Provinciale Statenverkiezingen plaats. Gewapend met folders en schuurSPonsjes voerde de SP gisteren campagne op de Weerter zaterdagmarkt.

Het voorspelde regenachtige weer bleef goeddeels uit waardoor het druk was op de markt. De folders maar vooral de bekende tomaat-schuurSPonsjes vonden gretig aftrek bij het winkelend publiek. Met veel mensen werd ook een praatje gemaakt waarin de Weerter SP-ers uitlegden waarom het belangrijk is om op 7 maart SP te stemmen.

Lees verder
8 februari 2007

NU zeker SP!

Wel lekker blijven plakken hè?‘NU ZEKER SP’ Met deze leus ging de SP Weert aan de slag om de verkiezingsborden in de gemeente te beplakken voor de Provinciale Statenverkiezingen van 7 maart aanstaande.

Lees verder
14 december 2006

SP-ers bespreken programma en lijst Statenverkiezingen.

Woensdagavond bespraken enkele Weerter en Nederweerter SP leden de concept kandidatenlijst en het concept verkiezingsprogramma voor de Provinciale Statenverkiezingen van 7 maart aanstaande.

Lees verder
11 december 2006

'Provinciale verkiezingen: Van Ballegooij lijsttrekker SP'

Statenlid Felix van Ballegooij is de lijsttrekker van de SP bij de provinciale statenverkiezingen van maart volgend jaar.

Lees verder

U bent hier