h

'Provinciale verkiezingen: Van Ballegooij lijsttrekker SP'

11 december 2006

'Provinciale verkiezingen: Van Ballegooij lijsttrekker SP'

Statenlid Felix van Ballegooij is de lijsttrekker van de SP bij de provinciale statenverkiezingen van maart volgend jaar.

Een bericht van L1 van maandag 11 december 2006:

De huidige fractievoorzitter Edwin Bus staat op de 2e plaats. Bus was 4 jaar geleden lijsttrekker, maar heeft er geen moeite mee een stapje terug te doen. Bus vindt dat Van Ballegooij jong is en meer uitstraling heeft. Felix van Ballegooij is ook fractievoorzitter van de SP in Roermond. Derde op de SP-kandidatenlijst staat Statenlid Rob Janssen. Vierde is Linda Haex uit Nederweert en vijfde Thijs Coppus. Coppus is fractievoorzitter van de SP in Horst. De SP rekent bij de Statenverkiezingen op een paar zetels winst. De partij heeft momenteel 4 zetels.


Luister naar het interview
met Felix van Ballegooij bij L1:

Werkt het geluidsfragement niet? Luister dan hier

U bent hier