h

Verkiezingen raad 2014

9 mei 2014

SP in stadsbestuur

Tijdens een speciale raadsvergadering werd gisteren het nieuwe college van Burgemeester en Wethouders geïnstalleerd. Voor het eerst maakt de SP deel uit van het gemeentebestuur. Namens de SP werd Paul Sterk als wethouder geïnstalleerd.

Lees verder
3 mei 2014

Paul Sterk SP-wethouder in Weert

Gezondheidswetenschapper Paul Sterk is door de SP voorgedragen als haar wethouder in het nieuwe Weerter college van Burgemeester en Wethouders. Namens de SP zal Paul onder andere Zorg en WMO in zijn portefeuille krijgen.

Lees verder
2 mei 2014

SP leden zeggen ´ja!´ tegen akkoord

De leden van de SP Weert hebben gisterenavond ingestemd met het voorgestelde coalitieakkoord met SP, Weert Lokaal en VVD. Er werd overtuigend ´ja´ gestemd waarmee de weg vrij is voor het eerste college van Burgemeester en Wethouders in Weert met daarin de SP.

Lees verder
28 april 2014

SP-leden stemmen donderdag over coalitieakkoord

Op donderdag 1 mei, de Dag van de Arbeid, mogen de leden van de SP in Weert stemmen over het concept coalitieprogramma dat is gesloten met WeertLokaal en VVD. Dat gebeurt tijdens de ledenvergadering van de partij die om 19.30 uur begint in Keenter Hart.

Lees verder
17 april 2014

SP, Weert Lokaal en VVD stevig op weg naar nieuw stadsbestuur

SP, Weert Lokaal en VVD hebben bijna een akkoord bereikt over een nieuw stadsbestuur. Over de wensen en doelen is op alle vlakken inmiddels overeenstemming bereikt. Halverwege mei is de installatie van het nieuwe bestuur voorzien.

Lees verder
3 april 2014

Advies informateur: coalitie SP, Weert Lokaal, VVD

Weert Lokaal wil met de SP en de VVD gaan praten over de vorming van een nieuw stadsbestuur.  Dat is de conclusie die informateur Laenen van Weert Lokaal trekt na ruim een week van onderzoek en individuele gesprekken met de partijen in de gemeenteraad en het zittende bestuur.

Lees verder
27 maart 2014

Dit worden uw SP´ers in de raad!

Vanaf nu bestaat de uitgebreide Weerter SP-fractie uit Jeroen Goubet, Bert Peterse, Karin Duijsters en Angela Geurts. De vier SP´ers zullen samen met de andere vijf en twintig raadsleden vanavond tijdens een speciale raadsvergadering benoemd worden.

Lees verder
23 maart 2014

Coalitieonderhandelingen begonnen

Zaterdagochtend schoven alle Weerter partijen die gekozen zijn in de gemeenteraad bij elkaar aan tafel om te beginnen met het vormen van een nieuw bestuur. Namens de SP gaan de herkozen raadsleden Jeroen Goubet en Bert Peterse onderhandelen.

Lees verder
23 maart 2014

SP bedankt kiezers op de markt

Waar andere partijen zich na de verkiezingen meteen al niet meer op straat laten zien doet de SP dat steevast wel. De partij bedankte de mensen op de Weerter markt voor de verkiezingsoverwinning en deelde  een kleine blijk van waardering uit.

Lees verder
22 maart 2014

Hoe koos Weert?

Nu de verkiezingsuitslag definitief is kan het stemgedrag in Weert wat nader bekeken worden. De SP maakte een analyse.

Lees verder

Pagina's

U bent hier