h

Sloopplannen Leenhof

6 februari 2002

SP: BALANS en gemeente zijn zelf schuld in kwestie Leenhof

De Socialistische Partij ergert zich aan de suggestie als zouden de laatste bewoners van de Leenhof niet meewerken aan herhuisvesting. Balans en de gemeente hebben zelf schuld, door het jarenlang te hebben laten liggen, aldus de partij.

Lees verder
25 juli 2001

Balans geeft bewoners Leenhof 7500 gulden

De bewoners van de Leenhof krijgen van Woningmaatschappij Balans een vergoeding van 7500 gulden. Dit heeft Balans in een brief aan SP en bewoners laten weten. De meeste bewoners willen dit aanbod van Balans accepteren. Dat was de conclusie bij de bijeenkomst van bewoners en SP op maandag 16 juli in de Hof van Leuken.

Lees verder
14 juni 2001

SP blijft hameren op hogere tegemoetkoming bewoners Leenhof

BALANS wil nog steeds geen hogere verhuiscompensatie aan de bwoners van de Leenhof betalen. Het aantreden van de nieuwe directeur Hobo heeft hier blijkbaar niks aan veranderd. de SP blijft hameren.

Lees verder
27 mei 2001

Leenhof-bewoners willen gesprek met nieuwe directeur

Op een bijeenkomst van SP en bewoners van de Leenhof op vrijdagavond 25 mei hebben de bewoners besloten nog een laatste poging te ondernemen om met Balans tot overeenstemming voor wat betreft de verhuiskostenvergoeding en goede vervangende woonruimte. Ook willen de bewoners aan Balans het voorstel doen om, indien bewoners en Balans niet op één lijn komen, de kwestie aan de rechter voor te leggen zodat deze er een uitspraak over kan doen.

Lees verder
20 mei 2001

Balans blijft gierig voor bewoners Leenhof

Woonmaatschappij Balans wil de verhuiskostenvergoeding voor de bewoners van de te slopen Leenhofflat niet verhogen. Dit schrijft Balans in een brief aan de Socialistische Partij.

Lees verder
1 mei 2001

Bewoners Leenhof niet akkoord met aanbod van Balans

Bij wijkonderzoek van de afdeling Weert van de SP bleek dat de bewoners van de flats op de Leenhof in de wijk Leuken zeer ontevreden zijn over aanbod en handelwijze van woningbouwvereniging Balans rond de sloop van hun flats.

Lees verder
29 maart 2001

SP: menswaardige behandeling voor bewoners Leenhof

Woningcorporatie BALANS moet de informatievoorziening aan de bewoners van de Leenhof verbeteren, de verhuiskostenvergoeding verhogen en de laatste bewoners van de vier flats niet bijeendrijven in één flat. Dit schrijft de SP in een brief aan directeur Van Veldhoven van

Lees verder

U bent hier