h

Lokale krant Weerter SP onder andere over nieuw stadhuis

20 april 2009

Lokale krant Weerter SP onder andere over nieuw stadhuis

Weert SPeciaal Een interview met SP fractievoorzitter Herman Beuvens over het nieuwe stadhuis van Weert siert de voorkant van de nieuwste lokale huis aan huis-krant van de partij. De SP denkt dat het nieuwe stadhuis een financiële strop voor de gemeente en dus voor de Weertenaren aan het worden is.

In het interview, dat eerder al op deze website verscheen, legt Beuvens uit hoe het allemaal zo ver heeft kunnen komen met dat stadhuis. Ook legt hij uit wat de SP ervan vindt en welke oplossingen de partij voorstelt.

Binnen in het krantje staan korte stukjes over enkele acties die de SP het afgelopen jaar voerde, en successen die werden binnengehaald. Zo komt onder andere de IJzeren Rijn, het afschaffen van het telefonisch indiceren in de Wmo, en de wateroverlast in Boshoven aan bod.

De krant wordt in de komende weken in een oplage van 16.000 stuks in heel Weert verspreid. Het hele krantje is hier (in PDF) digitaal te zien en te lezen.

Lees hier de krant digitaal
het interview met Herman Beuvens verscheen al eerderop deze website.
Ieder jaar een krantje: vorig jaar over de zorg

U bent hier