h

SP verspreidt lokale en landelijke krant over de zorg

24 mei 2008

SP verspreidt lokale en landelijke krant over de zorg

De landelijke SP-krant over de zorgDeze week heeft de SP in Weert en de kerkdorpen een krant verspreid met als thema de zorg. De SP is bezorgd over de zorg, ook in Weert. In het krantje wordt uiteengezet wat de SP doet en heeft bereikt om de zorg in Weert te verbeteren.

Op de voorpagina trapt het Weerter SP-raadslid Rudy Nordhausen af met een interview. Het hele krantje is hier als een PDF-bestand te lezen.

Ook landelijk voert de SP flink actie om de zorg te verbeteren. Veel daarvan is terug te vinden in de ‘ZO-krant’ die in heel Nederland in een oplage van ruimt een miljoen exemplaren verspreid wordt. De lokale problemen zijn immers vaak terug te voeren op landelijk beleid van de regering. Ook de ZO-krant wordt de komende tijd in Weert verspreid.

Klaar om de ZO-krant te verspreiden

Aanstaande maandag organiseert de SP Weert samen met het comité ‘Stop uitverkoop thuiszorg Weert’ een informatie- en discussieavond over de situatie van de zorg in Weert. Te gast is SP Tweede Kamerlid Agnes kant, die ook de voorkant van de landelijke ZO-krant siert. Ook wethouder Coolen (welzijn) van de gemeente Weert heeft toegezegd te komen, evenals de directie van Thuiszorg Midden Limburg.

De bijeenkomst begint om 20.00 uur in zaal ‘Beej Bertje’ te Laar. Om 19.30 uur staat de koffie klaar, de toegang is gratis.

Maandag 26 mei, Beej Bertje Laar, 20.00 uur, avond over de zorg met Agnes Kant

Agnes Kant op openbare avond over thuiszorg Weert
De jaarkrant 2008 van de SP Weert over de zorg (in PDF formaat)
De landelijke ZO-krant op www.sp.nl

U bent hier