h

Verkiezingen kamer 2010

13 juni 2010

SP-stemmers bedankt!

SP-stemmers bedankt
Meer doen dan alleen op de SP stemmen? Lid worden kan voor 5 euro per kwartaal, dan krijg je o.a. gratis ons maandblad De Tribune.

Lees verder
12 juni 2010

Gemeentepeiling en verkiezingsuitslag niet te rijmen: 'Tevreden burgers stemmen geen PVV'

PVVWOp 10 juni werd de PVV de grootste partij in Weert. De partij voor ontevreden mensen. Diezelfde dag stelt de burgemeester dat de Weerter burger zeer tevreden is. Met name over de veiligheid in de buurt en het contact tussen allochtonen en autochtonen. Precies de punten waarop de PVV zich profileert. Op zijn minst een ongelukkige timing. De SP vraagt zich af wat zo'n peiling dan nog waard is.

Lees verder
10 juni 2010

Ook verlies in Weert

In Weert is de SP met 13% van de stemmen de kleinste van de grote partijen geworden. De partij boekte een fors verlies van 6,7%, precies gelijk aan het landelijk gemiddelde. Met 3600 stemmen scoren de socialisten hoger dan bij de raadsverkiezingen van maart, waar ze ongeveer 2000 stemmen kregen, bij een lagere opkomst. De Weerter SP scoort ruim boven het landelijk gemiddelde van 9,9%.

Lees verder
9 juni 2010

SP derde bij Philips-scholieren

ScholierenverkiezingenDe SP is bij de scholierenverkiezingen in Weert ruimschoots de derde partij geworden, na de VVD (26%) en PVV (25%). Op de Philips van Horne, de enige deelnemende school in Weert, stemde 14% SP. Dat zijn omgerekend 21 kamerzetels.

Lees verder
7 juni 2010

Nieuwe stempassen Sint Jozefslaan

stempasNaar aanleiding van een melding van een bewoner van de Sint Jozefslaan op Keent heeft de SP de betrokken ambtenaar bij de gemeente geïnformeerd. Deze heeft na een kort onderzoek geconstateerd dat er bovengemiddeld veel mensen geen stempas hebben ontvangen in deze straat. Daarom wordt bij hen vandaag (maandag) nog een brief bezorgd waarmee ze telefonisch een nieuwe pas kunnen aanvragen die thuis wordt bezorgd. Het is onbekend waar het in de bezorging fout is gegaan.

Lees verder
6 juni 2010

SP in Weert volop in campagne

materiaalFolders, sponsjes, flyers, kranten, kaartjes, posters, banners, borden, boeken. Een veelheid aan campagnemateriaal is en wordt uitgezet aan de Weertenaren. De SP in Weert voert de laatste weken zoals altijd volop campagne tijdens de Tweede Kamerverkiezingen.

Lees verder
25 april 2010

SP-delegatie beleeft fantastisch verkiezingscongres

De vierkoppige Weerter delegatie naar het SP-partijcongres in Amsterdam beleefde zaterdag een feestelijk en eensgezind partijcongres. Het verkiezingscongres was de afsluiting van de voorbereiding van de Tweede Kamerverkiezingen, waar ledenvergaderingen en regionale conferenties aan voorafgingen. De Weerter SP-ers Frans, Ton, Bert en Paul keerden na dit feest van de democratie voldaan en tevreden huiswaarts met de trein.

Lees verder
23 april 2010

Tweede Kamercampagne SP loopt al in Weert

In het kader van de campagne voor de Tweede Kamerverkiezingen is de SP in Weert wederom de eerste partij die zich laat zien, op de markt en op de borden.

Lees verder
19 april 2010

SP-Kamerlid Ulenbelt naar Weert

Paul UlenbeltTweede Kamerlid Paul Ulenbelt komt donderdag 29 april naar Weert om te spreken over de AOW en pensioenen. FNV bondgenoten en FNV Bouw organiseren op die avond een discussie over AOW en pensioenen. De avond is voor FNV-leden.

Lees verder
26 maart 2010

Leden bespreken programma en lijst

Ledenvergadering over het programma en de kandidatenlijst van de SP voor de Kamerverkiezingen van 9 juni 2010Donderdagavond bogen de SP-leden uit Nederweert en Weert zich in een gezamenlijke bijeenkomst over het programma en de lijst voor de Tweede Kamerverkiezingen van 9 juni aanstaande.

Lees verder

U bent hier