h

Leden bespreken programma en lijst

26 maart 2010

Leden bespreken programma en lijst

Ledenvergadering over het programma en de kandidatenlijst van de SP voor de Kamerverkiezingen van 9 juni 2010Donderdagavond bogen de SP-leden uit Nederweert en Weert zich in een gezamenlijke bijeenkomst over het programma en de lijst voor de Tweede Kamerverkiezingen van 9 juni aanstaande.

Ongeveer 15 leden uit Weert en 8 uit Nederweert namen deel aan de bijeenkomst. De discussie werd geleid door bestuurslid en regiovertegenwoordiger Bert Peterse. Per hoofdstuk werd het verkiezingsprogramma doorlopen en opmerkingen geplaatst. Waar onderwerpen in het programma onduidelijk beschreven stonden, of daar waar hoofdpunten ontbraken, is besloten dit te melden aan het partijbestuur in een verslag. Na uitleg en discussie over de kandidatenlijst werd besloten een vijftal opmerkingen door te geven op dat punt.

De Kamerverkiezingen zijn de tweede verkiezingen in korte tijd. Eerder deze maand vonden de gemeenteraadsverkiezingen plaats. De SP in Weert behield haar drie zetels in de raad. De leden uit Weert en Nederweert blikten terug op de campagne, bespraken hoe het nog beter kan, en er werd aandacht besteed aan de lopende coalitieonderhandelingen in Weert.

U bent hier