h

Tweede Kamercampagne SP loopt al in Weert

23 april 2010

Tweede Kamercampagne SP loopt al in Weert

In het kader van de campagne voor de Tweede Kamerverkiezingen is de SP in Weert wederom de eerste partij die zich laat zien, op de markt en op de borden.

Hoewel de SP natuurlijk altijd campagne voert, en onder de mensen te vinden is ook als er geen verkiezingen zijn, heeft de partij haar activiteiten gericht op de aanstaande belangrijke verkiezingen op 9 juni ook al gestart in de gemeenten Weert en Cranendonck.

Afgelopen zaterdag stond een groepje SP-ers op de Weerter weekmarkt om ‘visitekaartjes’ van de nieuwe SP-leider Emile Roemer uit te delen.
Diezelfde dag voorzag plakploeg Hennie & Henny (‘H&H voor al uw plakwerk’) de lege verkiezingsborden in onze gemeente van mega-banners onder de titel ‘HET KAN’ met verschillende subtitels.
Tot slot werd afgelopen maandag met een klein groepje leden de campagne doorgenomen en gebrainstormd over wat er nog beter kan de komende campagne.

Verkiezingsbord in Weert

Na alle interne democratische voorbereidingen middels ledenbijeenkomsten over programma en lijst, gaan vier Weerter SP-ers komende zaterdag naar het afsluitende partijcongres in Amsterdam. Het zwaartepunt van de komende campagne ligt in de laatste twee weken. De SP zal, net als in elke campagne, te zien zijn in de buurten, winkelcentra, de weekmarkten en andere plaatsen waar veel mensen zijn.

Natuurlijk gaan ook alle andere SP-activiteiten ook in verkiezingstijd gewoon door; onderzoeken, acties, werkbezoeken, gesprekken, de hulpdienst, raadswerk. De SP is elke dag actief.

Wilt u ook meewerken aan de SP-campagne? Neem contact op

U bent hier