h

SP in Weert volop in campagne

6 juni 2010

SP in Weert volop in campagne

materiaalFolders, sponsjes, flyers, kranten, kaartjes, posters, banners, borden, boeken. Een veelheid aan campagnemateriaal is en wordt uitgezet aan de Weertenaren. De SP in Weert voert de laatste weken zoals altijd volop campagne tijdens de Tweede Kamerverkiezingen.

Naast aanwezigheid op de markt belt de afdeling met haar leden huis-aan-huis aan om in gesprek te gaan met kiezers en om een krantje of folder met sponsje persoonlijk af te geven. Het enthousiasme is gestegen, zeker sinds de nieuwe lijsttrekker ook bekend is geworden bij het grote publiek. Eerdere SP-kiezers keren terug. Met een praatje aan de deur of aan de markt kunnen ook de nodige vooroordelen worden rechtgezet. Dit maakt dat de SP-medewerkers een nuttige en succesvolle campagne voeren.

 Ronny, Paul en Paul)

U bent hier