h

Blog Paul Lempens

23 december 2011

Weer onnodig bomen gekapt door fouten

Opnieuw zijn er onnodig bomen gekapt in opdracht van de gemeente. Dit keer langs de Louis Regoutstraat. Zie de website van Groen Weert.

Lees verder
14 november 2011

Na 6 jaar een scootmobiel

Na zes jaar strijd krijgt Nancy haar scootmobiel. Er was een rechter voor nodig om de gemeente Weert zo ver te krijgen. Sociale gemeente?
Haar verhaal heb ik twee jaar geleden opgeschreven in een column op sp.nl.

Lees verder
3 november 2011

Prioriteiten van de stadswachten...

Ik heb mij vanavond gruwelijk ge?rgerd aan stadswachten die bij het station prioriteit geven aan auto's die even parkeren op een van de 5 lege taxistandplaatsen, in plaats van de drugsverslaafden aan te spreken die de stationsomgeving onveilig maken.

Lees verder
1 november 2011

Volkspartij voor Vrijheid en Populisme

De VVD is voor cameratoezicht en gebruikt als argument dat 'het volk dat wil'. Daarbij baseert men zich op een peiling op de website van WeertdeGekste.nl Vreemd genoeg is de VVD in Weert altijd tegen een volksraadpleging/referendum geweest. Maar, goed nieuws natuurlijk.

Lees verder
31 oktober 2011

Vroeg of Laat: Serviliusstraat

2001: SP-Weert in verzet tegen sloop flat Serviliusstraat https://weert.sp.nl/bericht/11617/tw

Lees verder
16 oktober 2011

Goed gesprek met groep Editude

Zaterdagavond kwamen 15 skateboarders van Editude in het Keenterhart bijeen om te praten over een skatehal in Weert. De crew van Editude
gaf een toelichting op wat er allemaal al is ondernomen tot nu toe en wat de plannen zijn. Een eerste versie voor een plan werd grondig
besproken, aangepast en verbeterd. De crew werd uitgebreid met enkele mensen.

Lees verder
12 september 2011

Gesprek met ondernemingsraad De Risse

Vorige week heeft een delegatie van de SP gesproken met de ondernemingsraad van SW-bedrijf De Risse. Dit naar aanleiding van een perspublicatie over vragen die de SP in de gemeenteraad van Weert heeft gesteld.

Lees verder
12 september 2011

Skateboarders van Editude gaan nog steeds voor een hal

Op initiatief van de SP is de crew van Editude zondagavond bijeengeweest om te bespreken hoe verder na de zomervakantie. De actie is weer opgepakt, want de jongeren van Weert willen nog steeds een hal! Het skateparkje in Leuken is veel te klein en alleen voor mooi weer geschikt.

Lees verder
1 september 2011

SP-Kamerlid over de KMS

SP-Tweede Kamerlid Jasper van Dijk heeft vandaag in de krant een reactie gegeven op de plannen om de KMS te sluiten. De defensiewoordvoerder geeft aan wat voor de SP het belangrijkste is. "Als het om werkgelegenheid gaat, staat voor ons voorop dat mensen die hun baan verliezen naar ander werk worden geleid".
Van Dijk wil geen uitspraak doen over de precieze herindeling van de kazernes en opleidingen. De SP is een groot voorstander van bezuinigingen op defensie. Maar zij kiest wel voor andere prioriteiten.

Lees verder
1 september 2011

De vakantie is voorbij...

Zo, de vakantie is voorbij! Opeens ben je weer avonden achtereen weg, wordt je aan alle kanten gebeld en lopen er weer veel acties tegelijk.

Lees verder

Pagina's

U bent hier