h

Blog Paul Lempens

5 oktober 2018

Opinie: Voor de mensen in Weert

Ik ging op de SP stemmen in 94, omdat ze een antwoord hadden op het rechtse gelul van Janmaat. Ik werd lid in 95 toen ik merkte dat die club ook in Weert wat deed. Actie voeren voor gewone zaken, met de mensen.

Lees verder
11 oktober 2013

voor de mensen

En weer stapt een raadslid in Weert uit zijn partij. Begint voor zichzelf of loopt over naar andere fractie. Persoonlijk belang boven het belang van je club. Verdwaald in een wereldje van vergaderen en stukken lezen. Gebrek aan samenhang, visie en vervreemd van de mensen. Dat is ook de verklaring waarom dit bij mijn partij niet voorkomt en bij alle anderen wel. Als we discussie hebben bij de SP gaat het niet over personen of geld, maar wat wij in Weert voor de mensen kunnen betekenen. Goed luisteren en hard werken.

Lees verder
21 augustus 2013

syria

Ik zie beelden op het nieuws
Kinderlijken op een rij
Omdat hun ouders willen zeggen wij zijn vrij

Lees verder
23 mei 2013

Afscheidsgedicht Paul Lempens

Denkend aan Weert
Denk ik aan de stad waar ik geboren en getogen ben
waar mijn zoon is geboren
waar mijn vrouw is ingeburgerd
en misschien wel meer Nederlands is geworden dan ik

Lees verder
26 april 2013

Verklaring Paul Lempens over zijn afscheid

'Sinds 1995 heb ik de partij in Weert geleid, als opvolger van oprichter Harry Bouten. Ik denk positief terug aan wat ik zelf persoonlijk en met mijn partij voor veel mensen heb kunnen betekenen. Door goed luisteren en hard werken is de SP in Weert uitgegroeid tot een factor van belang.

Lees verder
4 maart 2013

Toegevoegde waarde

?Burgemeester en wethouders zijn van mening dat de Poort van Limburg een grote toegevoegde waarde heeft voor Weert. Dit maatschappelijke belang geldt voor de overige horecaondernemers van Weert en de aangrenzende kerkdorpen niet? aldus een weergave van het gesprek tussen horecamensen en de gemeente.

Lees verder
25 februari 2013

Acties voor de thuiszorg gaan door

De medewerkers van de thuiszorg in onze regio zijn al enige tijd bezig met acties. Voor het behoud van de thuiszorg voor de mensen en voor hun werk. Door plannen van de Rutte en Samsom zou driekwart van het budget voor huishoudelijke hulp wegvallen.
Vakbond ABVAKABO FNV, de ANBO en de SP ondersteunen de acties.
In Weert hebben de dames al meerdere keren op de weekmarkt gestaan en er zijn plannen voor meer acties. Eind maart zal er een avond worden georganiseerd voor iedereen met onder andere kamerleden. Meer hierover op weert.sp.nl

Lees verder
23 februari 2013

De les uit de KMS

Eind 2004 was ik raadslid voor de SP in Weert. De KMS wilde uitbreiden. Met spoed werd er een extra vergadering over belegd. Toenmalig wethouder Verheggen ontkende dat de KMS had gedreigd met vertrek uit Weert. Ik wist dat dit wel degelijk was gebeurd. De snelheid van besluiten maakte mij wantrouwig.

Lees verder
5 september 2012

Borden voor iedereen beter dan borden voor de happy few

VVD-er Weekers heeft een gigantisch spandoek laten ophangen op het oude postkantoor. Daar heeft meneer de staatssecretaris en zijn aanhang geld voor. De gemeente moet hier tegen optreden maar is daar niet echt snel mee. Niet echt conform het 'lik op stuk' beleid waar de VVD voor zegt te staan.

Lees verder
28 augustus 2012

Nog maar eens de borden

Voor alle duidelijkheid nogmaals: De SP heeft niet ingestemd met het wegbezuinigen van de verkiezingsborden. Wij waren tegen de bezuinigingen en hebben ook tegen de begroting gestemd, niet alleen om die reden overigens.

Lees verder

Pagina's

U bent hier