h

Utrechtse SP-Statenfractie brengt werkbezoek aan Weert

28 augustus 2017

Utrechtse SP-Statenfractie brengt werkbezoek aan Weert

Foto: Gerard Bosman / SP Weert

De SP-fractie uit de Provinciale Staten van Utrecht heeft de eerste vergadering na de zomerstop in Weert gehouden. Statenlid Gerard Bosman is enkele maanden geleden naar Weert verhuist en moest daarom de Utrechtse Provinciale Staten verlaten. Hij wilde zijn oud-collega’s graag eens kennis laten maken met zijn nieuwe woonplaats en de Weerter SP afdeling.

De Statenleden waren onder de indruk over wat er in Weert mede door de SP tot stand is gebracht. Bijvoorbeeld in de zorg, woningbouw en de aandacht voor armoedebestrijding.

Verschillende Statenleden deden hierdoor ideeën op voor hun eigen SP-afdelingen in Utrecht en gaven aan graag eens de hulp van de Weerter SP’ers in te willen schakelen. Uiteraard zullen de Weerter socialisten hun partijgenoten graag helpen!

(foto: Geheel links oud-Statenlid en nieuwe Weertenaar Gerard Bosman. Daarnaast v.l.n.r. Truke Noordermeer (Statenlid), Andrea Poppe (Fractievoorzitter), Tim Schipper (Fractiemedewerker), Hassan Toutouh (Statenlid) en Menno Boer (Statenlid).

U bent hier