h

SP overhandigd opgehaalde handtekeningen aan actiecomité

7 november 2014

SP overhandigd opgehaalde handtekeningen aan actiecomité

Vanmorgen overhandigde SP fractievoorzitter Jeroen Goubet zestig handtekeningen aan het actiecomité STOP! Racebaan St Joseflaan. Het actiecomité van bezorgde ouders startte vorige maand een petitie om aandacht te vragen voor de verkeersveligheid rond de brede school Markeent. De actie wordt van harte ondersteund door de socialisten. Met de handtekeningen van de SP komt het aantal inmiddels boven de tweeduizend uit.

Goubet overhandigde de handtekeningen vanmorgen op de bewuste gevaarlijke plek terwijl de kinderen naar school kwamen. De zestig handtekeningen die de SP aan de deur in Keent ophaalde werden in ontvangst genomen door Bas Hessing en Lauran van de Boogaart van het actiecomité.

De initiatiefnemers willen het hele pakket aanstaande woensdag aanbieden aan de burgemeester en wethouder Litjens. Om 14:00 uur vertrekt er een stoet van ouders kinderen en belangstellenden vanuit de school naar het stadhuis.

De gemeenteraad en het college van B&W vergaderen daar op dat moment over de gemeentebegroting. De SP heeft voorgesteld om in die vergadering een pauze in te lassen op het moment dat de stoet aankomt zodat het gehele college en de gehele gemeenteraad aanwezig kunnen zijn bij de overhandiging.

Wat de SP betreft zou dat een mooi signaal zijn naar de ouders die zich in de afgelopen weken flink hebben ingezet om aandacht te vragen voor het probleem van het te hard rijden op de St Joseflaan!

SP´ers langs de deuren met petitie St. Joseflaan

U bent hier