h

De SP in Moesel op een Oranje avond in een Oranje buurt

10 juni 2008

De SP in Moesel op een Oranje avond in een Oranje buurt

Tot de wedstrijd van het Nederlands voetbalelftal begon was een ploegje SP-ers maandagavond present in Moesel. Huis-aan-huis werd aangebeld met de ZO-krant in straten die in de stijl van de dag waren gekozen; Frederik Hendrikstraat, Maurisstraat, Oranjeplein e.a. Speciale versterking kwam door de aanwezigheid van partijbestuurder Irma Koopman uit Zuid-Limburg.

Buurten in de buurtMensen waren goed gezind; goed weer, een fijne buurt en aardige SP-ers aan de deur. Wat kan het leven toch mooi zijn. Enkele hulpvragen werden ter plekke beantwoord, kritiekpunten gedeeld over de gemeente en slechts een enkeling haalde zijn neus op voor de SP. Dat mag. De bouwplannen op de grasveldjes voor de Moeselkerk bleken onbekend. Mensen kwamen zelf aan met de thuiszorg als betere bestemming voor de 2,3 miljoen die ‘over is’ van 2007.

Slechts weinig mensen begonnen over de aanstaande voetbalwedstrijd, iedereen had wel even tijd voor een praatje. Zo hebben we op zo’n avond als SP toch al weer zo’n 150 tot 200 mensen even gesproken. ‘Nee mevrouw, er zijn geen verkiezingen binnenkort. Dit doen we altijd, ook als er geen verkiezingen zijn.’ - ‘Dè’s schoën zègk!’

Buurten in de buurt, Boshoven: 'De gemeente moet niet zo moeilijk doen'
SP wil opheldering over bouwplannen bij kerk Moesel
Wat zou u doen met 2.3 miljoen?
SP verspreidt lokale en landelijke krant over de zorg
De jaarkrant 2008 van de SP over de zorg (in PDF formaat)
Lees de ZO-krant op www.sp.nl

U bent hier