h

Sloopplannen Schuttebeemd

23 juni 2010

Bewoners Schuttebeemd verliezen geduld

SchuttebeemdUit een rondgang van de SP langs de 15 bewoners van het complex Schuttebeemd 81-109 op Groenewoud blijkt dat de bewoners ervan balen dat het reeds 8 jaar geleden beloofde groot onderhoud nog steeds niet is uitgevoerd door verhuurder Wonen Weert. Deze indruk werd woensdagavond bevestigd in een gesprek van SP, huurdersorganisaties en wijkraad met bewoners. Samen zijn verdere stappen besproken.

Lees verder
22 februari 2010

SP eist snel inlossen belofte groot onderhoud huurwoningen Schuttebeemd

Het bewuste huizenblok aan de Schuttebeemd in GroenewoudIn 2002 heeft de SP samen met bewoners van de Schuttebeemd actie gevoerd voor de aanpak van de problemen met de huurwoningen, met name de slechte staat van onderhoud en ontbrekende isolatie. Eind 2002 is daarop door Wonen Weert (destijds BALANS) besloten om in 2009-2010 groot onderhoud te doen. De bewoners hebben echter nooit meer wat hierover vernomen.

Lees verder
28 april 2003

'Nog steeds geen renovatie op de schuttebeemd', bewonerscomite trekt aan de bel bij BALANS'

'Eind februari zijn de meeste bewoners bezocht door de opzichter. We wachten echter nog op een schriftelijk bericht van de bevindingen. De werkzaamheden zullen niet in april plaatsvinden, zoveel is nu duidelijk'

Lees verder
25 oktober 2002

Sloop complex Schuttebeemd van de baan

Woningbouwvereniging BALANS gaat het complex van 15 woningen aan de Schuttebeemd niet slopen. In een gesprek met het bewonerscomité, de SP en wijkraad Groenewoud heeft ze dit meegedeeld.

Lees verder
30 juni 2002

Bewoners Schuttebeemd willen duidelijkheid van BALANS

De bewoners van een complex aan de Schuttebeemd in Weert hebben verhuurder Balans dringend verzocht om snelle duidelijkheid omtrent de toekomst van hun woningen. In een gesprek met Balans wil het merendeel van hen nogmaals wijzen op de al jarenlang aanhoudende onderhoudsklachten.

Lees verder
30 maart 2002

SP en Wijkraad: geen huurverhoging Schuttebeemd

De Socialistische Partij en Wijkraad Groenewoud hebben woningstichting Balans gevraagd om snel duidelijkheid te geven aan de huurders van de Schuttebeemd 81-109. Vorig jaar voerde de SP actie met de bewoners vanwege de slechte staat van onderhoud. Balans beloofde dat aan de woningen in 2002 groot onderhoud zou worden gepleegd. Sindsdien hebben de bewoners niets meer vernomen. De wijkraad en de SP willen nu namens de bewoners weten op wat voor termijn welke werkzamheden worden uitgevoerd.

Lees verder
5 november 2001

SP vraagt om actie Balans op Schuttebeemd

Bij buurtonderzoek van de Socialistische Partij in de wijk Groenewoud bleek bij een aantal huurders van de woningen aan de Schuttebeemd (81-109) nogal wat onvrede te bestaan over het onderhoud aan de woning.

Lees verder

U bent hier