h

Verkiezingen raad 2006

16 mei 2006

SP verspreid folder met uitleg over coalitieonderhandelingen

De SP ging van 1 naar 3 zetels bij de verkiezingen van begin maart. Ondanks deze grote winst hebben de andere partijen (PvdA, CDA, Weert Lokaal, D66 en VVD) al na één gesprek besloten dat ze niet verder wilden praten met de SP. Om hierover tekst en uitleg te geven verspreidde de SP een informatiefolder in Weert. > Lees verder...

Lees verder
16 maart 2006

SP niet in coalitie

Kijk eens naar buiten!Woensdagavond hebben de zes partijen de resultaten van de informatieronde voor de coalitievorming besproken. De informateurs trekken uit de gesprekken die zij met alle partijen hebben gevoerd de conclusie dat de verschillen tussen de SP en de andere partijen te groot zijn om in de komende onderhandelingen te kunnen overbruggen.

Lees verder
15 maart 2006

SPeerpunten : Inbreng SP in informatieronde coalitie-onderhandelingen

Naar aanleiding van het verzoek aan alle partijen om hun belangrijkste punten op 1 A4 te zetten, hebben fractie en bestuur van de SP op woensdag 8 maart en donderdag 9 maart onderstaande speerpunten opgesteld en ingebracht bij het informatiegesprek met de informateurs van het CDA.

Lees verder
10 maart 2006

Uitslag prijsvraag aantal SP-stemmen

In het kader van de verkiezingscampagne in Weert hield de SP een prijsvraag op de markt en via haar website: "Degene die het juiste aantal stemmen voor de SP weet te voorspellen wint een kaart voor het concert van Sting op Bospop." De winnaar van de prijsvraag is mevrouw Caelers uit de wijk de Biest. Zij voorspelde dat de SP 2865 stemmen zou halen en ze zat daarmee 66 stemmen er naast.

Lees verder
8 maart 2006

Opmerkelijke gegevens uit de uitslagen

Een nadere blik op de uitslagen in het algemeen en per stemburo leveren een aantal opmerkelijke constateringen op.

Lees verder
8 maart 2006

SP Nederweert start campagne (!)

Diny en RogierOp dinsdag 7 maart waren er gemeenteraadsverkiezingen. In Nederweert deed de SP niet mee. Daarom is de SP gisteren gestart met een campagne om nog dit jaar voldoende leden binnen te halen om een zelfstandige afdeling te worden. Een van de doelen is om over vier jaar ook deel te nemen aan de verkiezingen in Nederweert, zodat mensen een échte keuze hebben.

Lees verder
8 maart 2006

SP grote winnaar: van 1 naar 3

Bij de gemeenteraadsverkiezingen heeft de SP een forse winst geboekt. Het aantal raadszetels is verdrievoudigd naar 3. Van 1204 naar 2799 stemmen. De uitgebreide fractie gaat zich de komende vier jaar nu nog sterker maken voor een leuker, socialer en rechtvaardiger, kortom béter Weert. Een beter Nederland begint ook in Weert!

Lees verder
6 maart 2006

Bij de SP weet je wat je krijgt: Geen woorden maar daden

Paul LempensDe SP heeft de afgelopen jaren in Weert laten zien dat we het verschil kunnen maken. Zelfs met slechts één zetel in de raad hebben we heel wat bereikt. Dat gaan we met méér zetels nog beter en effectiever doen.
Als je SP stemt, weet je wat je krijgt. Dat is bij andere partijen nog maar de vraag. Wij gaan ons volledig richten op de taak die we onszelf gegeven hebben: Weert socialer en rechtvaardiger, kortom béter, maken.

Lees verder
5 maart 2006

SP-verkiezingsfeest in de Gotcha in de Beekstraat

De spanning van de uitslagen, de meningen en commentaren erover, niks is leuker dan dat met zijn allen mee te maken. Op dinsdag 7 maart gaan we dan ook met zijn allen de verkiezingsuitslagen becommentariëren en vieren in café Gotcha in de Beekstraat, vanaf 20.30 uur. Ook SP-stemmers zijn welkom.

Lees verder
2 maart 2006

Prijsvraag: raad het aantal SP-stemmers, win een ticket voor Sting!

Op zaterdag 4 maart kan iedereen van 11.00-14.00 uur op de weekmarkt bij het SP-standje in de Langstraat meedoen met de prijsvraag 'Hoeveel stemmen haalt de SP op 7 maart’. Hoofdprijs is een toegangskaart voor het concert van Sting op Bospop op 7 juli 2006. Meedoen kan ook via deze website. De tweede en de derde plaats krijgen ook een prijs; een boek van Jan Marijnissen of een CD met het campagnelied van de SP. Per adres in de gemeente Weert kan slechts één inzending worden ingestuurd.

Lees verder

Pagina's

U bent hier