h

Verkiezingen kamer 2006

1 december 2006

Paul Lempens beëdigd als Tweede Kamerlid

Paul LempensGisterenmiddag is Paul Lempens beëdigd tot Tweede Kamerlid van de SP. Tijdens de afgelopen Tweede kamerverkiezingen behaalde de SP een monsterzege en steeg in omvang van 8 naar 25 zetels. Lempens stond op de 25e plaats van de kieslijst.

Lees verder
30 november 2006

En de winnaar is...

In de aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen van 22 november hield de SP een prijsvraag: "Degene die het juiste aantal stemmen voor de SP weet te voorspellen wint een uniek 'tomatenpakket' met daarin veel leuks."

Lees verder
28 november 2006

Paul Lempens wordt SP-Kamerlid

Paul Lempens uit Weert is verkozen tot Tweede-Kamerlid voor de SP. Dit maakte de Kiesraad vandaag bekend. Het Midden-Limburgse gemeenteraadslid was een van de kandidaten die op een regionale kieslijst stond.

Lees verder
24 november 2006

SP bedankt kiezers op Weerter weekmarkt met SP-culaas

SP-culaasDe Socialistische Partij bedankt zaterdag op de Weerter weekmarkt haar kiezers. Ze deelt "SP-culaas" uit als blijk van dank voor het feit dat de partij de tweede partij van Weert is geworden bij de Tweede Kamerverkiezingen van afgelopen woensdag. Van ongeveer 11 uur staan de SP'ers op hun vaste plek in de Langstraat 'tot de koek op is'.

Lees verder
22 november 2006

SP tweede partij van Weert!

Vervroegde Tweede Kamerverkiezingen november 2006De Socialistische Partij boekt vandaag een historische uitslag in Weert en groeit uit tot de tweede partij in de gemeente. Het aantal mensen dat op de socialisten stemde groeide van 6,53% in 2003 naar 19,71% vandaag. Het CDA blijft ondanks verlies de grootste partij in Weert.

Lees verder
22 november 2006

SP wint scholierenverkiezingen Weert !

In Weert heeft de Socialistische Partij de scholierenverkiezingen gewonnen. Met 23,02 % van de stemmen is zij groter dan de nummer twee, de Partij voor de Vrijheid (18,85%).

Lees verder
21 november 2006

Interview L1 radio met Rudy Nordhausen

Vanmiddag interviewde L1 radio Rudy Nordhausen over de aankomende verkiezingen en de SP. Rudy Nordhausen is campagneleider van de SP in Weert.

Lees verder
10 november 2006

Daar is 'ie weer; de ‘hoeveel-stemmen-haalt-de-SP-in-Weert’ prijsvraag

Net als tijdens de afgelopen gemeenteraadsverkiezingen organiseert de SP-Weert een prijsvraag hoeveel stemmen de partij in Weert haalt. Dit keer gaat het uiteraard om de Tweede Kamerverkiezingen van 22 november.

Lees verder
7 november 2006

SP deze week veel in de buurten : campagne 'op stoom'

Vervroegde Tweede Kamerverkiezingen november 2006Afgelopen zaterdag startte de SP haar campagne op de markt. Bezoekers werden verblijd met flyers, een vriendelijk praatje, een prijsvraag en een schuursponsje. Net daarvoor had de partij haar enquete in de wijk Keent afgerond, met enkele buurtbezoeken aan straten. Ook zijn de verkiezingsborden in de hele gemeente verfraaid met 'NU SP'-posters. De SP was de eerste partij die heeft geplakt.

Lees verder
2 november 2006

Donderdag 16 november: Stem Kabaal!

Op donderdag 16 november vindt om 19.30 uur in Muziekcentrum de Bosuil in Weert 'Stem Kabaal', voorheen het 'Politiek Jongeren Café' plaats.

Lees verder

Pagina's

U bent hier