h

Riya Geboers

29 maart 2018

Afscheid bij de gemeente

Wie had dat gedacht? Ik niet. Echt niet. Ik had nooit gedacht dat ik volksvertegenwoordiger zou mogen zijn.

Bijna drie jaar geleden volgde ik – geheel onverwacht - voor de SP-fractie tussentijds Arjen Lobrecht op die de functie van raadslid niet langer kon combineren met zijn drukke baan. Jazeker, ik stond op de lijst, maar er waren anderen vóór mij. Door omstandigheden was het mijn beurt. Ik had A gezegd en zou ook B zeggen. Ik moest wel diep ademhalen. Alsof je van de hoge duikplank gaat.

Lees verder
8 september 2017

Omdat ik er gelukkiger van word

Foto: Riya Geboers / SP Weert
Heb je het deze week ook gezien op L1? Hendrik van Lubben was bij avondgasten aangeschoven. Omdat hij was uitgeroepen tot TaalHeld. Hendrik kon wel lezen en schrijven, maar niet zo goed. Toen hij van school af kwam, ging hij meteen werken en had hij het eigenlijk niet nodig. Want werk was er genoeg. Maar hij kreeg het wel steeds Spaans benauwd als hij moest schrijven. “Ik heb zo’n slecht handschrift. Dat kan niemand lezen. Vul jij het voor mij in.” Dat was één van de smoesjes die hij gebruikte.

Lees verder
26 februari 2016

De Woensdagavondclub te gast bij de Burgemeester

Foto: Riya Geboers / SP Weert
De Woensdagavondclub van PSW heet de Woensdagavondclub omdat ze op woensdag een activiteit hebben en gezellig bij elkaar komen. Knutselen, samen een film kijken en  ook wel eens kienen. Maar op woensdag 24 februari was er een speciale activiteit. De mensen van PSW waren te gast bij de burgemeester in het stadhuis. Om te horen en te zien hoe het er aan toe gaat. En om even kijken bij de raadsvergadering.

Lees verder

U bent hier