h

741 handtekeningen vóór meer fietsenstallingen

3 februari 2016

741 handtekeningen vóór meer fietsenstallingen

Foto: Nico van den Bent / SP Weert

ROOD, de jongerentak van de Weerter SP, heeft vorige week voorafgaand aan de raadsvergadering 741 handtekeningen aangeboden vóór meer fietsenstallingen in de Binnenstad. Met name bij het station zijn er nog steeds problemen maar ook op andere plekken staat het regelmatig vol.

De gemeente plaatste eerder al extra fietsenrekken bij het busstation aan de Sint Maartenslaan. Maar ook aan de andere kant van het stationplein blijft het druk. Die fietsenstalling is van ProRail en hier worden regelmatig vernielingen aangericht. ROOD pleit er ook voor dat de gemeente dit actief aan ProRail meldt.

De handtekeningen werden in de afgelopen tijd verzameld onder bezoekers van de binnenstad, met name jongeren. Wethouder Litjens nam de handtekeningen voorafgaand aan de raadsvergadering in ontvangst en gaf aan met een reactie te zullen komen.

Foto: Nico van den Bent / SP Weert

Foto: Nico van den Bent / SP Weert

Foto: Nico van den Bent / SP Weert

Foto: Nico van den Bent / SP Weert

U bent hier