h

SP legt keuzes begroting uit op de markt

15 november 2015

SP legt keuzes begroting uit op de markt

Foto: Nico van de Bent / SP Weert

‘De SP is een actieve partij. We gaan zoals u weet regelmatig de straat op’, zo sprak SP fractievoorzitter Jeroen Goubet afgelopen donderdag tijdens de begrotingsbehandeling van de gemeente Weert. En afgelopen zaterdag werd meteen maar weer eens daad bij woord gevoegd. De SP legde op de Weerter weekmarkt haar keuzes uit.

 De SP deelde een pamflet met uitleg uiten kreeg daar veel complimenten voor. Temeer omdat wethouder Sterk ook van de partij was.

Foto: Nico van den Bent / SP Weert

Één binnenstadbezoeker vond dat hij door de gemeente niet was goed geholpen met een zorgvraag. Hij was daarom boos op de wethouder. De twee gingen ter plekke met elkaar in gesprek en na een tijdje was het de man duidelijk welke wegen hij nog kan volgen. De kou was doordoor uit de lucht op een verder sowieso aangename herfstdag.

Foto: Nico van den Bent / SP Weert

Foto: Nico van den Bent / SP Weert

Er werden ook nog enkele klachten gemeld over het onderhoud van de openbare ruimte. De SP heeft de laatste tijd meer van dit soort signalen ontvangen. De vinger was daarom al aan de pols maar het zal vanaf nu nog scherper in de gaten gehouden worden door de socialisten.

U bent hier