h

Tweede editie SP-café op vrijdag 16 januari

8 januari 2015

Tweede editie SP-café op vrijdag 16 januari

´Dit smaakt naar meer´ was een veel gehoord compliment na afloop van het eerste SP café in september vorig jaar. En daarom organiseert de SP op 16 januari een tweede editie, wederom in café Du Commerce in Weert.

Ook de opzet zal hetzelfde zijn. Een vlotte avond met een actuele discussie, ‘hoe is het nog met’, een nieuwe column van Jan Tak en dit keer ook live-muziek! Speciale gast is Daan Prevoo, Limburgse SP lijsttrekker voor de Provinciale Statenverkiezingen in maart van dit jaar.

Vrijdag 16 januari dus, stipt om 20.00 bij Café Du Commerce, Langstraat 65 in Weert. De avond is gratis toegankelijk, zowel voor leden als niet-leden. Het programma duurt tot 21.00 uur waarna het tijd voor een borrel met uiteraard de mogelijkheid om elkaar nog het beste voor het nieuwe jaar te wensen.

Geslaagde eerste editie Weerter SP-café smaakt naar meer

U bent hier