h

Politiek café

18 juli 2017

Thema-avond Juli

Foto: Nico van den Bent

Regelmatig organiseert de SP Afdeling van Weert Thema-avonden, meestal zijn die openbaar maar op 13 juli heeft de SP Weert een besloten thema-avond georganiseerd voor de eigen achterban om met het bestuur en de fractie in overleg te gaan over diverse onderwerpen.

Lees verder
17 januari 2015

SP-Café gezelligheid en primeur

Foto: Nico van den Bent / SP cafe Weert

Tijdens het eerste SP-Café van 2015 bij cafe Du Commerce werden nog wat nieuwjaarswensen gedeeld en om 20:00 uur starte het programma van de wederom druk bezochte avond.

Lees verder
8 januari 2015

Tweede editie SP-café op vrijdag 16 januari

´Dit smaakt naar meer´ was een veel gehoord compliment na afloop van het eerste SP café in september vorig jaar. En daarom organiseert de SP op 16 januari een tweede editie, wederom in café Du Commerce in Weert.

Lees verder
6 september 2014

Geslaagde eerste editie Weerter SP-café smaakt naar meer

Gisteravond organiseerde de Weerter SP bij café Du Commerce in de binnenstad haar eerste ‘SP-cafe’. De opzet was geïnspireerd op het radioprogramma ‘Spijkers met koppen’ en stond in het teken van ‘de eerste honderd dagen SP-bestuur in Weert.

Lees verder
4 september 2014

Vrijdag 5 september: SP Café

Nieuwe Amerikaanse presidenten krijgen in de media altijd na hun eerste honderd dagen ‘in office’ een stevige beoordeling door de media. Wij beoordelen de eerste honderd dagen SP-bestuur in Weert graag wat bescheidener met een kritische blik, maar ook een lach en een drankje.

Lees verder
26 februari 2010

Afsluitend lijsttrekkersdebat in Politiek Café Weert

Jan TakAlle zeven lijsttrekkers in Weert doen zondag 28 februari mee aan het “Groot Lijsttrekkers Debat 2010”. Het twee uur durend debat vindt plaats als afsluiting van een reeks van zes politieke cafés in café De Kroes (voorheen “t Swaentje”) en begint om 13.00 uur.

Lees verder
8 februari 2010

6e politiek café: het grote Weerter verkiezingsdebat op 28 februari a.s.

Op initiatief van de politieke partijen in Weert wordt op zondag 28 februari het zesde en laatste Politieke Café gehouden in eetcafé “De Kroes” (voorheen “t Swaentje”) in de Stationsstraat in Weert. Dit Politieke Café staat helemaal in het teken van het grote lijsttrekkersdebat. De zeven lijsttrekkers gaan aan de hand van stellingen met elkaar in debat.

Lees verder
26 januari 2010

5e politiek café in teken start campagnes, a.s. zondag in 'De Kroes'

pocaweOp initiatief van de politieke partijen in Weert wordt op zondag 31 januari het vijfde Politieke Café gehouden in eetcafé “De Kroes” (voorheen “t Swaentje”) in de Stationsstraat in Weert. Dit Politieke Café staat geheel in het teken van de start van de verkiezingscampagnes van de deelnemende partijen. De zeven lijsttrekkers krijgen de gelegenheid “warm te draaien” voor het grote verkiezingsdebat op zondag 28 februari door een eerste openbare reactie te geven op elkaars verkiezingsprogramma’s. Namens SP-Weert neemt Jeroen Goubet aan dit debat.

Lees verder
27 december 2009

Jan Tak na Heijmans beste Weerter politicus

Jan TakSP-raadslid Jan Tak is als gedeeld tweede geëindigd bij de verkiezing van de 'Weerter politicus van het jaar'. De jury werd gevormd door de Weerter raads- en collegeleden.

Lees verder
24 december 2009

Vierde editie politiek café aanstaande zondag

Eerste editie van het politiek café in 't SwaentjeOp initiatief van de politieke partijen in Weert wordt op zondag 27 december het vierde Politiek Café gehouden in Eetcafé in ’t Swaentje.
Dit Politiek Café (in een reeks van zes) vindt plaats tussen 13.00 en 14.00 uur en wordt rechtstreeks uitgezonden door Weert FM (107.5 FM en via de kabel). De Politieke Cafés worden georganiseerd met het oog op de Gemeenteraadsverkiezingen van 3 maart 2010. De toegang is gratis.

Lees verder

Pagina's

U bent hier